Forsiden

Emnekatalogen

Søk

Sjanger

Analyse/tolkning (753) Anmeldelse (bok, film...) (638) Artikkel (952) Biografi (264) Dikt (1040) Essay (571) Eventyr (115) Faktaoppgave (397) Fortelling (843) Kåseri (612) Leserinnlegg (123) Novelle (1334) Rapport (624) Referat (174) Resonnerende (212) Sammendrag av pensum (182) Særemne (161) Særoppgave (348) Temaoppgave (1266) Annet (528)

Språk

Bokmål (8210) Engelsk (1643) Fransk (26) Nynorsk (1150) Spansk (11) Tysk (38) Annet (59)
Meny

Dikt om Spiseforstyrrelser

Et tungt liv

Et dikt om en tung tid.
Bokmål Dikt

Fight you off

Et dikt jeg har skrevet om min kamp mot Anorexia , "Ana".
Engelsk Dikt

Hvorfor min venn?

Skrev den til ei venninne.
Bokmål Dikt

Kan du se meg?

Om en misforstått jente som blir "usynlig" plaget av vennene rundt seg uten at de selv merker det, som en konsekvens av dette får hun spiseforstyrrelser.
Bokmål Dikt

Min kamp

Et dikt som handler om min kamp mot anoreksia.
Bokmål Dikt

Never give up

Dette diktet skrev jeg til ei jente jeg kjenner, som nettopp er lagt inn pga. anoreksi. Gjerne kommenter hvis dere føler for det.
Engelsk Dikt

Syk pike

Dette diktet handler om en jente som er svært ulykkelig pga. sitt utseende og utarter en spiseforstyrrelse.
Bokmål Dikt

The water is running

Et dikt jeg har skrevet om Bulimi eller "Mia".
Bokmål Dikt

Kanskje vi har en oppgave om emnet som ikke vises på denne oversikten?
Søk etter stiler som inneholder ordet spiseforstyrrelser


Legg inn din oppgave!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp stil