Vifter som bråker

Handler om bråkete PC-vifter.

Sjanger
Essay
Språkform
Bokmål
Lastet opp
2002.05.22
Tema
Data

Pc vifter som bråker, må jo være det verste som finnes? Du setter deg ned foran dataskjermen  for å ha en ultimal spille kveld på pc`n din, men med en gang du starte ditt ultimale, grafikk krevende spill, begynner den onde vifta å dure. Vifta har ladet seg opp blant støvet inne i kabinettet, og i løpet av oppladningen har den mistet en skrue eller to.

 

Den starter opp med en supersonisk lyd ( som når propellene på et fly starter å gå rundt) og opparbeider seg mer høyere og mer og mer skranglete for hvert sekund som går. Etter hvert bråker og rister det så mye i vifta, at maskinen begynner å hoppe bortover gulvet, og jeg må holde den nede med hele min kroppsvekt og av hele min styrke. Vifta bråker så mye at mamma ber meg om å skru av bassforsterkeren til anlegget mitt!

 

Så sterk rumlelyd er det i vifta mi, at jeg ikke hører forskjell på vifta og et maskingevær som skyter, når jeg spiller Counter – Strike (ett skytespill). Hvor hen jeg går i li å fjell, en vinterdag en sommerkveld, ved fjord og fossevell, hører jeg vifta mi som durer i bakgrunnen. Vifta mi lager så mye lyd, at statens atomvern trodde at jeg hadde en egen atomreaktor oppe på rommet mitt.

 

Men hvem er det som har skylden for at viftene bråker sånn? Er det Bill Gates? Eller er det de stakkars, fattige arbeiderne, nede i Singapore, som lager vifter på bestilling for 1 krone stykker, og har hentet delene fra søppelfyllingen ved siden av? Ikke vet jeg, men med den teknologien vi har nå til dags, med biler, kommunikasjonsmidler og det at vi til og med kan dra til månen, burde det jo være en liten mulighet å få laget en vifte som ikke bråker!? For en pc vifte som bråker, er jo det verste man kan tenke seg.

Legg inn din tekst!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp tekst