Tid

Filosoferende tekst om tiden.
Sjanger
Essay
Språkform
Bokmål
Lastet opp
2005.03.30

Jeg stiller meg selv spørsmålet hva er tid? Tid kan du jo ikke se. Bare 24 timer i et døgn, hvorfor ikke 30? Det er litt rart når du har det gøy, så raser tiden fra deg. Men når du kjeder deg går tiden sakte ”tik takk” lissom. Jeg spør noen hva er tid? Noen kikker rart på meg eller noen sier ”Tid er penger”. Hvis jeg kunne stanse tiden eller fange den og putte den i min videomaskin. Kunne jeg da spøle tilbake i tid som min egen lille tidsmaskin?. Jeg filosoferer også på om når begynte tiden? Når ble vi til? Vil tiden for oss mennesker gå ut?

 

”Tiden gikk fra meg” er det noen som sa. Hvordan kan tiden gå fra noen? ”Din tid er over” hva skjer når min tid er over? Vil den være over? Hva hvis jeg kunne reise tilbake i tid og dra å se når tiden var til. Da ville jeg jo bli sett på som en gud. Men kan noen i hele verden gjemme seg for tiden? Leke gjemsel med tiden? Hvem ville da tape? Trenger vi tid? Hva er tid? Carte Diem - Grip dagen.

Legg inn din tekst!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp tekst