Svevende på en rosa sky!

Basert på ei sann historie (navnene er byttet ut).
Sjanger
Essay
Språkform
Bokmål
Lastet opp
2009.02.23

Jeg heter Emilie å er nesten 20 år, jeg har skulderlangt hår, brune grønne øyne, briller med snøhvit hud. Mamma sier jeg har en normal fin kropp, så da har jeg vel det!?!

 

Om dagene jobber jeg som lærling i en skobutikk; Økonomisko på Maxi. Men har dessverre vært syk i en lengre periode, så nå går jeg bare rundt å surrer hjemme *sukk*

 

Jeg hadde en kjæreste som jeg gjorde det slutt med for ca 1 halvt år siden, vi var sammen nesten 2 år. Men det var ikke noe bra forhold. Så nå har jeg vært singel i rundt 2 måneder å er allerede lei av singellivet *dobbel sukk*

 

En dag så jeg en reklame for Match.com på TV, å tenkte for meg selv :" Det går jo ikke an å finne kjærligheten på internett!! Men hva har jeg egentlig å tape på det??" Jeg løp bort til pc'en å søkte opp Match.com, fyllte ut informasjonen. Å nå var det bare å saumfare profilene til guttene som bodde i området rundt meg.

 

For å være helt ærlig så så det ikke særlig lyst ut til å begynne med. Plutselig kom jeg over et bilde av en gutt med det nydeligste smilet jeg noen gang hadde sett!! "Wow, han har jeg aldri sjangs på" Tenkte jeg for meg selv. Han gikk under kallenavnet "Skaterboy" å favoritthobbyen var skating. Det var ikke feil:P For jeg er veldig svak for gutter som skater^^,

 

Jeg satt å stirret på bildene av Tommy som var hans ekte navn leeenge! Jeg ble bare mer å mer nervøs, hadde så lyst å sende ham en e-mail, men jeg var for pingle å jeg visste heller ikke hva jeg skulle skrive så jeg sendte ham et blunk isteden.

 

En uke gikk, å jeg hørte ikke noe fra Tommy så jeg begynnte å glemme ham litt. En uke senere fikk jeg ein mail fra Tommy der han hadde skrevet mobilnr hans å sa vi kunne bli bedre kjent over mobilen. "Hva skal jeg gjøre??" Tenkte jeg. "Hvis jeg sender melding til ham er vi jo ikke annonyme lengre. Men jeg ville jo bli bedre kjent med han så jeg sendte ham et bilde av meg selv å fortalte ham hvem jeg var. Så var det gjort, vi snakket sammen hele tiden enten på MSN eller mobilen.

 

Jeg ble mer å mer betatt av Tommy!! Å jeg hadde såå lyst å møte han, jeg gjorde ikke noe annet enn å tenke på Thomas om dagene. Plutselig en Torsdag fikk jeg en melding på MSN der han lurte på om jeg ville møte han i byen dagen etter, jeg ble helt gira å sa selvfølgelig JA!

 

1 daten:

 

Da jeg våknet Fredags morgen var jeg så nervøs å spent. Jeg skulle møte Tommy ca kl 16:00, så jeg tok båten kl 15:45. Timene fløy avgårde å samtalen gikk i et sett i 4 timer, å jeg hadde det såå gøy!

 

Men så kom tiden der jeg måtte reise hjem, jeg hadde ikke lyst å dra i det hele tatt!!! Da jeg satt på bussen hjem klarte jeg ikke la være å glise til meg selv. Tommy var såå fantastisk å han var akkuratt den samme personen på nettet som i virkeligheten!

Det var en helt merkelig for jeg følte det var noe mellom Tommy og meg allerede etter første møte! Det var helt sykt, jeg har aldri følt det slik for noen andre før!

 

Månedene fløy avgårde, å nå har vi vært " sammen"(ikke offesielt enda da) i 1 halvt år. Men det har ikke bare vært en dans på roser! Mange ting som har kommet i veien for oss, men det har jeg ikke lyst å utdype meg om. Men nå ser det ut som ting begynner å bli veldig bra!

 

Å jeg har aldri vært så lykkelig i hele mitt 20 år "lange" liv!

Legg inn din tekst!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp tekst