Og hva med fremtiden?

Hvordan nåtid kan påvirke fremtiden.
Sjanger
Essay
Språkform
Bokmål
Lastet opp
2004.09.23

Fremtiden! Alt vi gjør i dag kan få konsekvenser i fremtiden. Har du tenkt på det?

 

Hva om du spiste McDonalds hver dag? Hvordan ville fremtiden se ut for deg? Eller hva om du spiste det stikk motsatte, salat? Ja, vi prøver å få fremtiden til å se mest mulig positiv ut!

Som et veldig godt eksempel har skolen mye å si om hvordan fremtiden kommer til å se ut, for det er jo ikke bare kroppen du skal ha med i fremtiden, men også det som er innenfor hodeskallen din! IQ’en!!

Ja, så å si uten IQ ville det nok ikke vært jobb heller, ja men om du så hadde fått deg en jobb hadde den sikkert ikke stått så høyt på ønskelista di, ja og uten jobb, ja da kan jeg trygt si at det sliter på helsa.

Ja, ikke akkurat en positiv fremtid det der.

 

Så vi er veldig avhengig av å gå på skole. Men hvorfor kunne ikke bare noen geniale mennesker der ute i den vide verden bare funnet opp en pille som vi stappet langt opp i neseboret som inneholdt all IQ du trengte i livet ditt!, hvorfor ikke en IQ pille når disse geniale menneskene har oppfunnet de mest nyttige tingene her i verden som tv, radio, pc og ikke minst play station!

 

Men tenk visst denne pillen kom? Hvordan ville samfunnet sett ut hvis en 3-åring hadde hatt en IQ som en 40-åring. Vi hadde nok ikke gått på skole i så veldig, veldig mange år! Men nok om det! Hva om du var så heldig å vinne jackpotten i et lotterispill? Da må jeg spørre! Er fremtiden fokusert på penger?

”Du kan ikke måle penger i lykke” Og om så din fremtid er sikret økonomisk betyr det ikke nødvendigvis at du kommer til å leve et lykkelig liv. Og det å leve lykkelig vil jeg si betyr alt ved livet!

 

Og med positiv innstilling til fremtiden vil jeg tro kan bety mye mer enn du aner!

Legg inn din tekst!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp tekst