Loverboy

Et essay om chat og kjærlighet.
Sjanger
Essay
Språkform
Bokmål
Lastet opp
2004.02.19

Det  ringer ut  fra siste time. Jeg har kommet gjennom enda en skoledag, det er ikke en dag jeg ikke kvir meg til å gå på skolen. Jeg tar på meg jakken, og prøver å smyge meg forbi de andre ungdommene som febrilsk prøver å finne yttertøyet sitt.

 

Sånn, snart ute, da er det bare å løpe slik at jeg slipper unna Gunnar og gjengen. Gunnar er den pene vellykkete gutten i klassen, han har alltid de nyeste klærene og de hotteste frisyrene. Alle ser opp til han og gjør alt han sier og vil. Gunnar har det med å mobbe de som ikke er like motebevisste og populære som han, og det er der jeg kommer inn. Det går ikke en dag der han lar meg være i fred, så hvordan jeg kommer gjennom dagene, er et under.

 

Heldigvis har jeg et hjelpemiddel, PC`en min. Med en gang jeg kommer innenfor husets fire vegger, er det rett opp og logge seg inn på BA snakk. Der kan jeg skjule meg bak et spennende nickname. Jeg heter for det meste ”sexy lady”, det slår alltid an. Jeg har draget på en som kaller seg ”loverboy”  Han og jeg bor i samme by og har bestemt oss for å møtes en gang.

 

Jeg logger meg på, det føles så trygt her inne på BA snakk, her gjør det ingenting om jeg ikke har utseende med meg. På nettet gir folk meg en sjanse, noe som jeg ikke opplever ellers i hverdagen. ”Loverboy” er innpå, hjertet mitt gjør et lite hopp. Det kommer straks en melding fra han, ”Hey, hey, møtes snart eller?” Da jeg er midt i svaret mitt kommer jeg på at den ideen om å møtes kanskje ikke er så lur likevel. Da vil han jo finne ut at ”sexy lady” ikke er noen sexy lady, men en nerdete lady med et fjes prydet av kviser og briller.

 

Nei, hun må finne på noe, hun svarer:  ”Tror ikke det, du blir bare skuffet” Det tar sin tid før han svarer: ”Skuffet? Neida, du har gjort utrolig inntrykk på meg så jeg kan nesten ikke vente til vi møtes”

Søren nå sitter jeg godt i det, enten møter jeg han og satser på at mine indre verdier går foran utseende, eller så bare boikotter jeg alt sammen. Jeg kan ikke treffe han, da vil jeg ødelegge alt. Jeg skriver en melding. ”Jeg tror det er best vi sløyfer det møtet, sorry”

 

Han virker skuffet, kanskje han hadde fått litt småfølelser for meg, men de følelsene ville nok forsvinne så fort han fikk se meg. ”Jeg er alt for stygg for deg”, skriver jeg. ”Neida, slapp helt av, jeg kan ihvertfall love deg at du er mye penere enn en jente som går i klassen min, hun er et typisk mobbeoffer, en skikkelig nerd med kviser og briller”

 

Det går et støkk gjennom meg, er det virkelig Gunnar som sitter på den andre siden, er det virkelig Gunnar jeg nesten har forelsket meg i, han som i de siste månedene har skrevet så fint til meg? ”Hva heter du egentlig?” spør jeg, jeg har et lite håp, det trenger jo ikke være Gunnar. ”Gunnar, og du ?”svarer han.

 

Jeg logger meg av, såret og skuffet.Takk høyere makter for at jeg fant ut dette i tide. Jeg som trodde at noen kunne forelske seg i meg—så feil kan man ta.

Legg inn din tekst!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp tekst