Dikt om Mobbing

Du er her: Skole > Dikt > Sosiale nettverk > Mobbing

2 dager til juleferien
Bokmål
Dikt
Har opplevd litt av hvert i livet på godt og vondt, og har etter mange år med rus og psykiatri endelig begynt å komme med til hektene igjen. Et ønske jeg har hatt hele veien er at jeg kunne bruke mine opplevelser til hjelp for andre.
Amy
Bokmål
Dikt
Et tankevekkende dikt om et mobbeoffer..
Bullying
Engelsk
Dikt
Dikt om mobbing. Skrevet i 9. klasse.
Bønnen
Nynorsk
Dikt
Et trist dikt om en person som blir mobba.
Einaste utveg
Nynorsk
Dikt
Et dikt om mobbing.
I'm sorry
Engelsk
Dikt
Et dikt om mobbing.
Jeg mobbet ei jente
Bokmål
Dikt
Et dikt fra mobberens perspektiv.
Min beste venn
Bokmål
Dikt
En gutt som mister vennen sin. Denne vennen betyr alt for gutten. Vennen har blitt mobbet i en lang periode og gutten vil hjelpe vennen sin, men vennen vil ikke ha hjelp. Han skjuler blåmerkene og sårene men plutselig en dag ble det for mye.
Mobbe
Bokmål
Dikt
Et dikt om mobbing.
Mobbing
Bokmål
Dikt
Den handler om hvordan det er å bli mobbet.
Mobbing
Bokmål
Dikt
En tekst om mobbing.
Ord kan drepe
Bokmål
Dikt
Et dikt om sårende ord som kan tvinge en person i døden.
Physically impossible
Engelsk
Dikt
Hvordan man kan reagere til mobbing, og hvordan det på en måte angår vennene dine.
Tunge tårer
Bokmål
Dikt
Et lite dikt om mobbing.
Verden i et nøtteskall
Bokmål
Dikt
Et dikt om et mobbeoffers liv til døden tok ham med seg ved selvmord.
Victimize
Engelsk
Dikt
Dikt om mobbing.
Vil du huske meg?
Bokmål
Dikt
Et lite dikt om mobbing.
Ødelagt lykke
Bokmål
Dikt
Et lite dikt om hvor vanskelig det kan være å være barn, spesielt med mobbing og mishandling av dine nærmeste "venner".

Legg inn din tekst!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp tekst