Dikt om Familie

Du er her: Skole > Dikt > Sosiale nettverk > Familie

Aldri
Bokmål
Dikt
Et dikt som beskriver mitt forhold til min far.
Dikt til bestemor
Bokmål
Dikt
Dikt jeg skrev til begravelsen til bestemor.
Farvel
Bokmål
Dikt
Et dikt jeg skrev når jeg mistet min kjære, kjære mormor.
Hans hemmelighet
Bokmål
Dikt
Et dikt om hvordan det er å bære på en annens løgn - en som du er glad i..
Huset ved vannet
Bokmål
Dikt
Livet i huset ved vannet.
I love you, twin..
Engelsk
Dikt
My twin was born to early, and died. I love her/him so much and miss her/him every day.
Jeg kan gå alene fra nå
Bokmål
Dikt
Dikt om å ha foreldre som ikke har stilt opp gjennom barndommen, og hvordan man lærer seg å bli selvstendig av det.
Kjære mamma
Bokmål
Dikt
Dette diktet er til min mamma, hun er alltid der for meg. Og stiller opp, og jeg er utrolig glad jeg har en som henne.Takk for at jeg har deg Stine Mamma :-)
Mamma
Bokmål
Dikt
Et dikt om et vanskelig mor-datter-forhold.
Mor
Nynorsk
Dikt
Mitt (ikkeeksisterende) forhold til min mor. De tingene jeg aldri vil fortelle henne.
Pappa jeg er glad i deg
Bokmål
Dikt
Dette diktet er til min pappa, jeg er utrolig glad i han. Fordi han alltid er glad i meg, uansett hva som skjer :-)
Savnet
Bokmål
Dikt
Dette diktet skrev jeg på en tentamen, etter jeg fikk vite at oldemoren til en venninne var død, så tenkte jeg på pappa, og vi har ikke verdens beste kontakt.
Til minne om oldemor
Bokmål
Dikt
Et dikt som beskriver mine følelser for oldemor som jeg nylig mistet.
Uten ansikt
Bokmål
Dikt
Et dikt som beskriver mitt forhold til min far.
Why?
Engelsk
Dikt
Et dikt om mamma.
Å, hvor glad jeg er for at du er borte
Bokmål
Dikt
Et dikt om familieforhold. Karakter: 5

Legg inn din tekst!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp tekst