Forsiden

Emnekatalogen

Søk

Sjanger

Analyse/tolkning (753) Anmeldelse (bok, film...) (638) Artikkel (952) Biografi (264) Dikt (1040) Essay (571) Eventyr (115) Faktaoppgave (397) Fortelling (843) Kåseri (612) Leserinnlegg (123) Novelle (1334) Rapport (624) Referat (174) Resonnerende (212) Sammendrag av pensum (182) Særemne (161) Særoppgave (348) Temaoppgave (1266) Annet (528)

Språk

Bokmål (8210) Engelsk (1643) Fransk (26) Nynorsk (1150) Spansk (11) Tysk (38) Annet (59)
Meny

Dikt om Andre fortellinger

Hvis det er liv er det håp

En liten historie om hvordan livet utvikler seg.. Og hva håp kan gjøre.
Bokmål Dikt

King of Persia

Rimende og litt herming... :-)
Engelsk Dikt

Ord fra Oven - Til Ea’s Innvånere

Et moderne opplysningstidsdikt.
Annet Dikt

Poseidon

Bokmål Dikt

R og T

Dette er et bokstavdikt som tar for seg bokstavene R og T.
Bokmål Dikt

Rop om hjelp!

... rop om hjelp. Nothing more.
Bokmål Dikt

Vanessa

En humoristisk lite dikt.
Bokmål Dikt

What Would Jesus Do?

Engelsk Dikt

Kanskje vi har en oppgave om emnet som ikke vises på denne oversikten?
Søk etter stiler som inneholder ordet andre fortellinger


Legg inn din oppgave!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp stil