Om bare fremtiden kunne bli slik, eller ikke?

En liten tekst om fremtiden. Får vi en fremtid hvor narkotikamisbrukere ødelegger alt teknologisk utstyr, og det meste av dyrelivet er utdødd?
Sjanger
Analyse/tolkning
Språkform
Bokmål
Lastet opp
2006.12.11

Jeg tror jeg kommer til å fikse høyteknologiske pc-er og stell. Ja, og hele kloden er dekket med narkotika og stoff.. Så alle er blitt gale og jeg må gå og fikse pc-er som er blitt ødelagt av heroinmisbrukere. Alle heroinmisbrukere har sine teknikker til å ødelagge pc-er, kameraer, tv-er og slikt, så i fremtiden tror jeg at jeg må fikse alle slags elektriske ting. Jeg tror at i fremtiden at alt som blir ødelagt av tekniske ting, blir ødelagt av 98% er narkomane.

 

I fremtiden tror jeg at jeg den 26. januar 2026 sitter og fisker på Akerbrygge, men får ikke noe fisk fordi alle har død ut på grunn av grovfiske. Om 30 år jakter jeg på elg, men får ikke noe som helst. Ser ikke engang et eneste dyr fordi de har dødd ut. Om 40 år så er jeg ute og måker snø.. men finner ikke noe snø fordi det har blitt alt for varmt til at det kommer snø (klimaforandring). Om 50 år så er jeg død på nm (et nettspill). Om 80 år da er jeg helt sikkert dau.

Legg inn din tekst!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp tekst