Lux shower

Reklameanalyse av dusjsåpen Lux shower.

Karakter: 5

Sjanger
Analyse/tolkning
Språkform
Bokmål
Lastet opp
2005.11.24
Tema
Reklame

Senderen av denne reklamen er lilleborg men det er LUX Shower som ønsker og selge dette produktet. Denne reklamen henvender seg for det meste til kvinner og ungdomsjenter.

 

Blikkfanget på denne reklamen er selvfølgelig kvinnen og hennes glødende ben. Hun har på seg et lite skjørt som akkurat dekker for trusen som er et perfekt for å få blikkfang. En annen liten blikkfang er tigerteppet med en tiger hode på liggende på gulvet.

(I de samme fargene som denne reklamen ønsker å gi til kjøperne).

 

Mange ønsker seg sikkert en glødende og gylden hud, og derfor med dette produktet kan du få det. Når man har en glødende hud ser også huden yngre ut, og mange kvinner som blir eldre etter som årene går og huden begynner og henge ønsker jo og se unge ut.

 

Ordet LUX blir gjentatt flere ganger i bildet og teksten. Logoen LUX Shower og selve flasken med innholdet i er på samme side. Hovedskriften er . Den spiller tilbake på gløden du skal få av dette produktet.

 

Flertallsprinsippet for dette produktet vil være å vise at de unge, ”rike” og ”viktige” kvinnene bruker denne dusjsåpen for å få en glødende hud. Det er ingen kjendiser med i denne reklamen her, men når LUX reklamen viser på tv er det Jessica Parker som er hoved-modellen for LUX produktene. Humoren med denne reklamen vil jeg si er tigeren dom ligger på gulvet. Det er et tiger teppe så den er flat som kanskje vil vise at folk vil falle pladask for deg. Tigeren har åpen munn og ser på henne så det kan se ut som den er stup forelsket og bare glaner.

 

Hensikten med denne annonsen er da at hvis kvinner kjøper dette produktet så vil de få en glødende og gyllenbrun farge. De vil til og med kanskje gå med korte skjørt eller kjoler for å vise frem sine vakre gyllne ben. Teksten LUX Shower er også i en gyllen farge, mer gullfarget for å vise at LUX er et ganske så bra merke.

 

Jeg tror at meningen med at navnet ble LUX er fordi hvis du dusjer i Lux Shower golden touch dusjsåpe så vil du dusje deg til luksus. Du vil bli Luksuriøs.

Legg inn din tekst!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp tekst