Forsiden

Emnekatalogen

Søk

Sjanger

Analyse/tolkning (753) Anmeldelse (bok, film...) (638) Artikkel (952) Biografi (264) Dikt (1040) Essay (571) Eventyr (115) Faktaoppgave (397) Fortelling (843) Kåseri (612) Leserinnlegg (123) Novelle (1334) Rapport (624) Referat (174) Resonnerende (212) Sammendrag av pensum (182) Særemne (161) Særoppgave (348) Temaoppgave (1266) Annet (528)

Språk

Bokmål (8210) Engelsk (1643) Fransk (26) Nynorsk (1150) Spansk (11) Tysk (38) Annet (59)
Meny

Du er her: Skole > Forelskelse

Forelskelse

Alle tankene rundt en forelskelse.

Sjanger
Novelle
Språkform
Bokmål
Lastet opp
13.01.2008

Hun kjente at det kriblet i magen, det var en rar men samtidig en fin følelse. Hun hadde fått sitt første kyss for knapp en time siden, hun kunne fortsatt kjenne smaken av han på leppene, å hun kjente fortsatt den mint smaken. Hun var forelsket, hun kunne ikke skjule det, hun kjente det i hele kroppen. Det var Marius, trinnets mest populære gutt som hadde kysset henne. Han hadde gitt henne et langt men samtidig kort og vott kyss på munnen, han hadde sakt – Ringer deg! Så hadde han snudd seg og gått sin vei. Sånn helt uten videre.

 

Marius som kunne få alle jentene på trinne om han ville, likete henne? Det kunne bare ikke stemme. Kanskje kysset bare hadde vært en stor kødd, kanskje hadde han vært med i ett veddemål om å kysse den stygge jenta i klassen. Det kunne godt stemme, man Marius var da ikke sånn, Marius var snill. Han var høy, hadde fine fyldige lepper, baby blåe øyne som alltid skinte, håret var helt lyst og han var fortsatt brun i huden etter sommeren. Han hadde gode karakterer og var alltid kledd fint, han var rett og slett helt skjønn og han hadde kysset henne, hadde hun bare visst hvorfor?! Det måtte da bety noe, det måtte det bare.

 

Hun gikk bort til speile, hun var ikke særlig pen. Hun var sånn passe høy, var ganske brun i huden, hadde lange lyse krøller, nesen sto litt for mye opp, det peneste på henne var vell øynene, de var store og brune, og med litt maskara ble de alltid pene. Hun var tynn med hadde nesten ikke pupper i det hele tatt, hun var jo nesten helt flat. Noen av jentene i klassen hennes hadde kjempe store pupper som spratt ut hele tiden, de gikk med topper som hadde dype utrigninger. De populære jentene på trinne, gikk i stramme bukser og stramme topper, de hadde håret alltid løst med masse hårspray i, de hadde alltid sminke på og så alltid pene ut. I motsetning til henne var hun ingenting, han var ikke like tynn, hadde ikke like fint ansikt eller like fin kropp.. hva kunne han se i henne?

 

Den natten ble det ikke mye søvn, hun lå i sengen og tenkte på det hele tiden, og når hun tekte på kysset, kriblet det i hele henne.

 

Dagen etter sto hun opp som vanlig, fikset seg, spiste og dro på skolen. På skoleveien kom hun på hvorfor hun ikke hadde fått sove, hun hadde rett og slett glemt det, men nå var den samme gode følelsen tilbake. Hun gruet seg og gledet seg samtidig til å komme til skolen.

Legg inn din oppgave!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp stil