Forsiden

Emnekatalogen

Søk

Sjanger

Analyse/tolkning (753) Anmeldelse (bok, film...) (638) Artikkel (952) Biografi (264) Dikt (1040) Essay (571) Eventyr (115) Faktaoppgave (397) Fortelling (843) Kåseri (612) Leserinnlegg (123) Novelle (1334) Rapport (624) Referat (174) Resonnerende (212) Sammendrag av pensum (182) Særemne (161) Særoppgave (348) Temaoppgave (1266) Annet (528)

Språk

Bokmål (8210) Engelsk (1643) Fransk (26) Nynorsk (1150) Spansk (11) Tysk (38) Annet (59)
Meny

Du er her: Skole > Nina og Truls

Nina og Truls

Historien handler om en jentes kjærlighet.

Sjanger
Novelle
Språkform
Bokmål
Lastet opp
16.12.2007


Da var det andre året på videregående begynt og stresset skulle begynne for Nina. Hun hadde bestem at hun skulle være flink dette året på skolen. Ukene gikk og skolen ble travel. Masse innlevering og masse prøver. Nina begynte allerede å bli skole lei når hun bare var inn i den første måneden. Heldig vis hadde hun mange venner som hun var med. Nina hadde også bestemt seg for at ingen gutt skulle komme i veien for skolen, men den planen gikk ikke så bra. Når hun var ute med noen venner møte hun en gammel kjenning. Han var høy og mørk i håret. Nydelige blå øyner og kjempe flott bygning. Han het Truls, men han var ikke singel. Han var sammen med en jente som het Laila, hun var veldig skjønn, Men hun var ikke snill.

 

Kompisene til Truls hadde fortelt Nina om Laila. Så hun viste mye om dem, Nina var ikke noe glad for at Truls var sammen med den heksen. Nina og Truls ble gode venner, de var ofte med hverandre og snakket masse i lag. Til slutt begynte Nina sine følelser å starte. De ble sterkere og sterkere for hver gang hun så på han og var med han. Nina hadde fått vite det at Truls og Laila hadde kranglet kjempe masse og Laila kom kanskje til å gjøre det slutt med Truls. Nina håpet på at hun kom til å gjøre det slutt med han, sånn at hun kunne få han. At han kunne få lov til å kjenne ekte kjærlighet. Truls fortelte alt som hadde skjedd mellom han og den heksen, og hver ting han fortelte ble hun mer lei seg for hun viste det at Truls var såret og lei seg. Nina ville jo ikke noe annet at Truls skulle ha det bra.


 

Ukene gikk også kom dagen det skjedde. Heksen fikk vett i hode. Hun gjorde det slutt med Truls, endelig fikk Truls fred. Nina ble kjempe glad når Truls fortelte henne det at de hadde gjort det slutt, men hun ble fort lei seg igjen for Truls var helt knust.

 

Nina prøvde å trøste Truls men det gikk ikke så bra, men var litt hjelp i det. Han sa han ble faktisk litt bedre, og det varmet hjerte til Nina. Nina traff Truls på skolen, hun hadde mest lyst å gi han en god klem og fortelle han om forelskelsen hun hadde for han. Når skolen var slutt gikk de med hverandre ned mot bussen. Han fortelte det at kanskje det var like greit at de slo opp for han begynte å få andre følelser for en.

 

Nina merket at hjerte begynte å dunke høyere. Hun ville spørre for hvem, men hun tørr ikke. Hun merket at han så masse på henne, derfor var Nina veldig sjenert på veien ned over.

 

Rett før Truls skulle inn på bussen ga han Nina en god å varm klem. Det føltes nesten som at hjertet hennes skulle hoppe rett ut, klemmen fra han var så god og deilig. Plutselig visket han inn i øret hennes, ”vi må treffes igjen snart”. Det skjente ut som beina hennes skulle svikte. Nina gikk ikke på to bein, hun svevet over bakken og inn i bussen.

 

Dagen etter på var ikke Truls på skolen, Nina ble litt bekymret at hun hadde vist for mye at hun var forelsket i han. Til andre time fikk hun en melding av Truls, der sto det at han ville være med henne etter skole. Nina ble helt i hundre, hjertet hennes dunket kjempe hardt og gikk fortere og fortere for vært minutt som gikk. Skolen ble ferdig å hun tok bussen til Truls. Hun så at han sto og ventet på henne med buss stoppet. Vi gikk som to sjenerte barn opp mot huset hans. Når vi kom inn på rommet hans, satt jeg meg i sengen og han i saccosekken. Han spurte Nina om hvordan det var på skolen. Hun svarte bare ”det er det vanlige som alltid”. Nina måtte spørre han om hvorfor han ikke var på skole. Han svarte at han hadde ikke sove i natt. Han spurte henne om hva de skulle gjør på. Nina vist hva hun ville, men hun tørr ikke å si det til han. Hun svarer enkelt, ”vet ikke jeg”. Truls foreslo at de kunne se film.

 

Midt i filmen kjente Nina en hånd på låret, hun viste ikke hva hun skulle gjøre. Hun tok hånden hans og koste med hendene hans. Plutselig lå hun i fanget hans og koste. Nina ble veldig varm og usikker, men lot som ingenting. Truls ville mer men tenkte det at det var alt for tidlig. Nina så tilfeldig på klokken og så at klokken hadde blitt masse. Hun måtte begynne og tenkte å komme seg hjem, men hun hadde ikke lyst. Hun hadde mest lyst å bare ligge i fanget hans helle tiden, det var så godt. Nina spurte han om han hadde en bussrute, for hun måtte hjem en gang. Truls utbrøt at hun kunne jo bare være her hos han. Nina ble på en måte glad inni seg, men hun viste det at hun ikke fikk lov av moren sin.

 

Hun sendte en melding til moren og sa det at hun overnattet hos en venninne, for de skulle jobbe med prosjekt. Fikk tilbake melding at det gikk helt fint for denne gangen. Når Truls fikk vite at Nina fikk lov å overnatte, ble han så glad at han ga Nina en kjempe klem. Nesten sånn at hun ikke fikk puste. Nina kjente at blodet hennes boblet og hjerte slo kjempe fort.

 

Midt i filmen gikk Nina på do, Truls ble sittende aleine på rommet. Han ble glad for at han hadde endelig fått Nina, men han savnet Laila litt. Han viste at det ikke kom til å bli som før, men han så fram til at han og Nina skulle får det kjempe koselig i lag.

 

Når Nina kom tilbake, satt Truls sånn at de fikk øye kontakt. De så på hverandre hele tiden, de blinket ikke en gang. Til slutt kysset Truls Nina. Nina kjente det boblet inni seg, hun skulle tro at Truls kjente at hun skalv av glede. Truls spurte henne tilslutt, ”vil du være min jente”. Nina gikk inn i sjokk tilstanden, men ble ikke der lenge. Hun sa ja og kysset han.


Legg inn din oppgave!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp stil