Forsiden

Emnekatalogen

Søk

Sjanger

Analyse/tolkning (752) Anmeldelse (bok, film...) (638) Artikkel (952) Biografi (264) Dikt (1040) Essay (571) Eventyr (115) Faktaoppgave (397) Fortelling (843) Kåseri (612) Leserinnlegg (123) Novelle (1333) Rapport (624) Referat (174) Resonnerende (212) Sammendrag av pensum (182) Særemne (161) Særoppgave (348) Temaoppgave (1266) Annet (528)

Språk

Bokmål (8209) Engelsk (1643) Fransk (26) Nynorsk (1149) Spansk (11) Tysk (38) Annet (59)
Meny

Du er her: Skole > Han glemmer jeg aldri

Han glemmer jeg aldri

Handler om ei jente som flykter, og en gutt som ofrer seg for å redde henne.

Sjanger
Fortelling
Språkform
Bokmål
Lastet opp
13.07.2007
Tema
Drap

Det er mørkt, jeg hører en lyd. Jeg blir redd. Plutselig kommer det et sterkt lys og en plattform mann kommer inn. Han het Robin. Han ser at jeg er veldig blek og jeg er syk. Han tar og løfter meg opp i armene hans og bærer meg med til hans hjem. Han bor på en båt på den samme havna der han jobbet. Han spør meg om masse og hvor familien min er og jeg forteller at jeg er en flykter og har ingen familie. Han prøver å hjelpe meg med mat, vann, medisiner og gir meg nye klær.

 

Senere går han til et kontor der jeg ska få meg enn jobb for å tjende penger. Dama som sitter bak kontor bordet ser ganske grei ut. Det var sjefen til den jobben.Sjefen gir meg enn jobb og tar meg inn på et mørkt rom med mange skadde jenter. Jeg blir redd og roper på robbin. Jeg kan høre han springe opp trappene til der jeg er men da låser sjefen døra. En av di skadde jentene kommer bort til meg og forklarer hvordan denne jobben var og hva som hadde sjedd med dem og hvordan sjefen var....

 

Sjefen var ond og alle disse jentene måtte slide di var slaks slaver. Di jobbet for denne damen for at hun skulle få penger men det viste ikke jentene før di hadde fått sett va som gikk ut på. Hun brukte alle jentene for å sele SEX til andre menn. Vist di var ulydigge ble di straffet. Straffen var å bli brent under føttene eller å bli slått i hel.Robbin prøvde alt for å få meg ut av dette og han skulle kjøpe meg ut av det. Damen var kjempe glad i penger så han måtte gi henne 50.000 kr for meg.

 

Han hadde ikke så mange penger så han skulle gi henne båten hans og det var alt han hadde. Den var verdt 70.000 kr men han ville gjøre alt for å få henne. Hun tok i mot pengene å ga han nøkkelen til rommet. En av jentene fikk høre at jeg skulle få bli slept fri og hun ble sint. Hun hadde vært der lengst og skulle stoppe dette. Hun sa til meg at han ikke skulle hente meg men ville heller ha henne siden hun var den peneste. Jeg ble knust! Da hun gikk til Robin gjorde han alt for å komme seg vekk fra henne for alt han hadde lyst på var Meg. Theresa het hun og hun ble rasende siden Robin ikke ville ha henne i stede for meg og så slo hun han i hel med en lysestake. Han døde. Da han hadde falt på gulvet svidde hun hull i bena hans med lighter.

 

Jeg ble slept fri og nå bor jeg på barnehjem og er lykkelig. Nå prøver jeg å glemme alt om Robin og alt med den jobben. Jeg later som at jeg ikke heter Kira selv om jeg heter det. Jeg fikk vite alt om hva som sjedde med Robin av Theresa. Hun som gav meg jobben og Theresa sitter i fengel for resten av livet og jeg sitter 15 år gammel på et barnehejm sammen med de andre jentene.

Legg inn din oppgave!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp stil