Forsiden

Emnekatalogen

Søk

Sjanger

Analyse/tolkning (753) Anmeldelse (bok, film...) (638) Artikkel (952) Biografi (264) Dikt (1040) Essay (571) Eventyr (115) Faktaoppgave (397) Fortelling (843) Kåseri (612) Leserinnlegg (123) Novelle (1334) Rapport (624) Referat (174) Resonnerende (212) Sammendrag av pensum (182) Særemne (161) Særoppgave (348) Temaoppgave (1266) Annet (528)

Språk

Bokmål (8210) Engelsk (1643) Fransk (26) Nynorsk (1150) Spansk (11) Tysk (38) Annet (59)
Meny

Du er her: Skole > Første gang?

Første gang?

Handler om første gang ei jente har sex.

Sjanger
Novelle
Språkform
Bokmål
Lastet opp
14.06.2007


De myke hendene hans stryker meg lett over ryggen. En rar følelse finner veien gjennom hele kroppen min. Jeg snur meg å møter Jonas i et vått kyss. I et øyeblikk glemmer jeg hele verden, alt som står i hodet mitt er leppene hans som er myke som bomull. Hendene har nå funnet veien frem til magen. De stryker meg forsiktig rett under navlen. Følelsen i kroppen blir sterkere. Det brenner. Kyssene er nå blitt flyttet til halsen. Leppene hans kysser smått nedover den brune huden min.

 

Plutselig stopper han opp. ”Er du sikker på at du vil?” Jonas ser på meg med nervøse øyne. Jeg smiler, ser på han og ler. Jeg bøyer meg frem og gir han et kraftig kyss. Nervøsiteten i øynene hans skifter raskt til glede. Han viser en rad av hvite tenner. Rette etter reguleringen han fikk av i fjor. Tenk at de hadde vært sammen 2 år allerede.

 

Kathrine la seg ned på det hvite sengetøyet. Hun var stiv som en stokk. Skulle hun virkelig gjøre dette? Hun kjente nerver som bygget seg opp. Hun tenkte hardt. 16 år, ja da var det på tide å ha sex. Det sa alle venninnene hennes. Men ville hun egentlig selv? Eller var det stemmene til alle jentene på kafeen dagen før som snakte for henne? Den myke hånden strøk nå hardere over magen. Kathrine kjente klumpen i magen. Skulle tro om Jonas kunne føle denne klumpen som bare ble større og større?


 

Nå var ikke Kathrine den eneste som var stiv lenger, bulen fra buksa til Jonas ble bare større og større. Kathrine var skremt. Hun like Jonas, det gjorde hun. Men hun var skeptisk til alt dette rundt sex. Jonas hadde ligget med en jente før. Da var han 16, like gammel som Kathrine. Tungen til Jonas traff tungen hennes. De smeltet sammen. Kathrine kjente kribling i tærne da Jonas begynte ta henne på låret. Han begynte å massere låret. Kathrine likte det.

 

Hun følte seg trygg. Hun tenkte på Sofie. Sofie hadde gjort det med Magnus sist uke. Hun hadde fortelt det med store, stolte øyne. Men ble litt redd i øynene da jeg spurte hvordan det var. Hun sa det gjorde vondt med det første men etter på ble det bedre og bedre. Cecilia var verst. Hun hadde gjort det med alle. Alle mente hun var felles. Men grei var hun, uansett hva alle ryktene sa. Hennes råd var likt som alle andre sitt, at jeg burde gjøre det.

 

Kyssene til Jonas forsatte nedover den myke huden min. Genseren min hadde han tatt av og de runde klumpene var dekket til med en hvit bh. Hånden hans berørte forsiktig. Jeg la meg på siden og dro av han t-skjorta. Han hadde en mage med masse muskler på som var sol brun etter sydenturen sist uke. Han tok tak i hånden min, den store hånden hans klemte til og førte den lille jente hånden min til nederste del av magen. Jeg strøk han hardt over musklene. Kroppen hans var hard og myk samtidig. Jeg bøyde meg ned og kyssa han raskt med buksekanten. Han reiste seg litt opp og knappet opp buksen sin, Under buksen fikk jeg se et skille etter bokseren hans. Bokseren sto nå rett ut. Han bøyde seg deg og begynte forsiktig knappe opp min bukse.

 

Det hvite lakenet var nå blitt varmt. Solen skinte gjennom vinduet og jeg lå i arm kroken til Jonas. Han så ned på meg og smilte med store øyne. Jeg var helt utslitt. Orket ikke bevege meg. Jonas tok opp en sigarett, fant frem lighteren og fyrte opp. Han laget en liten trutmunn og ut kom store ringer. Han ga pakka til meg og smilte. Jeg lirka opp en av røykene og putta den i munnen. Han ga meg lighteren. Flammene steg opp når jeg trykka ned knappen og jeg førte flammen bort til enden av røyken. Jeg pustet hardt inn og røyken begynte og gløde.

 

Tenk at nå var det gjort. Jeg, Kathrine Svovelland var ikke lenger jomfru. Ordene formet seg lett i den rosa lille boken. Hun skrev det mellom alle minnene hun hadde skrevet ned. Boken var full av skriblerier og minner fra hun var mindre.

 

Da nyheten om Jonas og Kathrine spredte seg var jentene nysgjerrige. De ville vite hvordan det var og hvordan det skjedde. Kathrine fikk høre mas etter mas. Og til slutt fortelte hun. Hun fortelte om de myke kyssene til Jonas. Og hvordan han forsiktig kneppa opp buksa hennes. Hvordan han masserte hele kroppen hennes til hun var myk som gele. Hun fortelte om det som begynte og vokse i buksen hans, og at hun fikk kriblinger i hele kroppen. Jentene satt nå med lange fjes og måpte. De kunne aldri trodd at hun virkelig skulle gjennomføre det.

 

Men der tok de feil. Hun hadde virkelig gjort det og hun var stolt. Jonas hadde blitt så glad. Han hadde ventet 2 år på det øyeblikket og han sa det var verdt det. Men nå lå hun der, skrev ned alt i dagboken sin og drømte seg vekk. Hun tenkte på Jonas og den flotte framtiden de skulle få.

Legg inn din oppgave!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp stil