Forsiden

Emnekatalogen

Søk

Sjanger

Analyse/tolkning (753) Anmeldelse (bok, film...) (638) Artikkel (952) Biografi (264) Dikt (1040) Essay (571) Eventyr (115) Faktaoppgave (397) Fortelling (843) Kåseri (612) Leserinnlegg (123) Novelle (1334) Rapport (624) Referat (174) Resonnerende (212) Sammendrag av pensum (182) Særemne (161) Særoppgave (348) Temaoppgave (1266) Annet (528)

Språk

Bokmål (8210) Engelsk (1643) Fransk (26) Nynorsk (1150) Spansk (11) Tysk (38) Annet (59)
Meny

Du er her: Skole > Soloflaska som ikke ville bli drukket

Soloflaska som ikke ville bli drukket

Fortellingen om soloflaska som ikke ville bli drukket

Sjanger
Fortelling
Språkform
Bokmål
Lastet opp
27.03.2007

Det var en gang en soloflaske som sto i ett butikkvindu og håpet at noen ville kjøpe og drikke den. Plutselig en dag så kom en gutt inn i butikken. "Næ se" utbrøt han. "Det var en fin soloflaske. Den vil jeg kjøpe." Etter at gutten hadde betalt en latterlig høy pris på 15kr for en flaske på 0,5liter. "Jippii" tenkte soloflaska. "Nå skal jeg endelig bli drukket!"

 

Etter langt om lenge og lengre enn langt kom de da endelig hjem til gutten, og der ble han satt i kjøleskapet for å bli god og kald. Etter en stund så begynte det å bli veldig kaldt, så han håpet at noen ville komme å drikke han, men hver gang noen åpnet døren glemte de han, så han ble stående der i tre dager og tre netter, og på den sjuende dagen etter at han ble tappet på flaske så ble han endelig tatt ut av kjøleskapet.

 

Det var den samme gutten som kjøpte han som tok han ut. Men i stedet for at han holdt en flaskeopner som flaska trodde så holdt han et par PowerStar og en lighter. Åneii tenkte flaska. Han skal sprenge meg sånn at jeg ikke blir resirkulert. Jeg vil ikke bli drukket tenkte han, og gjorde så mye motstand som mulig, men en annen gutt åpnet han med en flaskeåpner og begynte å ta han mot munnen. Æsj tenkte flaska.

 

Gutten hadde bare tolv tenner fordi han hadde snust så masse at de falt av, også lukta han vondt av pizza med løk. Han brukte også Firstprice deodorant. Dette må være den værste måten å bli drukket på tenkte han. Når tuten kom i kontakt med munnen hans holdt flaska på å besvime.

 

Etter noe som virket som en evighet ble han endelig fjernet, men bare for å bli gitt til gutten som kjøpte han. Det var litt bedre å bli drukket av han fordi han snuste ikke, så han hadde tennene sine, og han brukte puma deodorant og frisk tabletter. Til slutt ble han tom og da følte han seg så tom som aldri før.

 

Tolv minutter etter var han full av sju PowerStar mens tre gutter tente på luntene med lightere. Etter noen sekunder kom smellet og det kom en uutholdelig, sviende smerte og han mistet bevistheten. Det siste han huska var at de kasta skårene i grøftekanten og nå ligger han der knust og ulykkelig.

Legg inn din oppgave!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp stil