Forsiden

Emnekatalogen

Søk

Sjanger

Analyse/tolkning (709) Anmeldelse (bok, film...) (634) Artikkel (927) Biografi (262) Dikt (1036) Essay (552) Eventyr (115) Faktaoppgave (374) Fortelling (833) Kåseri (609) Leserinnlegg (119) Novelle (1310) Rapport (621) Referat (173) Resonnerende (204) Sammendrag av pensum (179) Særemne (155) Særoppgave (337) Temaoppgave (1246) Annet (527)

Språk

Bokmål (8053) Engelsk (1612) Fransk (26) Nynorsk (1123) Spansk (11) Tysk (38) Annet (59)
Meny

Du er her: Skole > Intervju med disponent på ICA

Intervju med disponent på ICA

Litt informasjon om hvordan det er å være disponent og fakta om matvarebutikken.

Sjanger
Annet
Språkform
Bokmål
Lastet opp
26.03.2007

Jeg lukket døra etter meg og kom inn i rommet. Jeg tittet meg om og ble bevisst på at jeg var inne på et kontor. I hjørnet til venstre satt det en nokså ung kar og jobbet med noen papirer. Jeg går forsiktig bort til ham og spør om han har tid til et intervju. ”Så klart, svarer han, med et bredt smil om munnen”.

”Navn, alder og stilling?”, spør jeg.
”Lars heter jeg, er 29 år gammel og arbeider som disponent”.

 

”Kan du forklare meg hvilke oppgaver du har?”
Lars gir meg en kort briefing og svarer,” For å si det sånn, jeg sørger for at butikken går bra”, forteller han og blunker deretter en gang.

 

”Hvilke kvalifikasjoner trenger man for å gjøre jobben du har?”
”Man trenger god leder- og økonomiutdannelse. Jeg tok begge utdannelsene samtidig på varehandelshøyskolen. Et virkelig godt kurs  må jeg si.”, svarer han med en seriøs stemme.

 

”Synes du at disponentyrket er spennende?”
Lars svarer ja på det og at han synes det er spennende å møte de nye utfordringene hver dag det vil si, samarbeide med andre bedrifter og spessielt folk fra andre land.

 

Til slutt slutt bryter jeg av med ett siste spørsmål.
”Er det mange som søker jobb her?”
”Det kan jeg bekrefte deg at, ja, opp tilflere titalls personer per uke, og til tross for at vi allerede har 92 personer ansatt, så er det ikke lett å få presset inn fler”, beretter han, etterfulgt av et lite flir.”

 

Jeg takker for meg og sier adjø.

 

Lars ser ut til å være en seriøs og profesjonell arbeider. Det ser ut som han liker seg godt på arbeidsstedet og vil fortsette som disponent mye lengre.  Han virket virkelig hyggelig og, ikke minst,  som en god arbeidsgiver for de ansatte.

Legg inn din oppgave!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp stil