Forsiden

Emnekatalogen

Søk

Sjanger

Analyse/tolkning (753) Anmeldelse (bok, film...) (638) Artikkel (952) Biografi (264) Dikt (1040) Essay (571) Eventyr (115) Faktaoppgave (397) Fortelling (843) Kåseri (612) Leserinnlegg (123) Novelle (1334) Rapport (624) Referat (174) Resonnerende (212) Sammendrag av pensum (182) Særemne (161) Særoppgave (348) Temaoppgave (1266) Annet (528)

Språk

Bokmål (8210) Engelsk (1643) Fransk (26) Nynorsk (1150) Spansk (11) Tysk (38) Annet (59)
Meny

Du er her: Skole > Rema-posen

Rema-posen

En ung gutt drømmer.

Sjanger
Novelle
Språkform
Bokmål
Lastet opp
28.10.2006

Niklas tittet ut av vinduet. Solen var så vidt stått opp og fuglene sang så vakkert. Det gikk en gammel dame forbi. Hun hadde en liten bærepose fra Rema med seg. Brukte hun å henge der tro? Han undret seg over hva hun egentlig hadde i posen. Dette gjorde han nysgjerrig. 10 minutter etterpå, kom det en yngre frøken forbi. Hun hadde håret i en stram flette, briller, og en pekestokk i sin hånd. Hva skulle hun med den tro? Skjørtes hennes var trangt og kort. Kanskje litt for vågalt? Han lurte på hvor hun egentlig skulle. Niklas bestemte seg for å følge etter. Han tok på seg ytter jakka og la i vei.

 

Det var etter skoletid, så alle elevene var gått hjem. Hva skulle lærerinnen her? Kanskje hun skulle rette noen oppgaver, tenkte han. Men fortsatt hadde han bildet av henne i miniskjørtet i hodet. Når man skal rette oppgaver skal man jo ha på seg en bukse, ikke korte, stramme skjørt. Egentlig var det ganske fint, sa han til seg selv.

 

Han tittet rundt hjørnet. Nå så han lærerinnen sitte på en stol. Hun var bundet fast og hun hadde gaffa tape foran munnen. Den gammle damen var også der. Hun satt i stolen ved siden av, men hun var ikke bundet fast, og slettes ikke gammel lengre. I rema posen så han spenol og noe veldig utfordrende. Det var nemlig en pisk.

 

Den damen som ikke var gammel lengre, rakte seg etter pisken og hevet den over hodet. Lærerinnen, som man kunne lure på om egentlig var en lærerinne, var vill i blikket. Ikke vill etter å komme seg løs, nei da. Dette blikket hadde han sett på moren sin når hun og pappa lekte doktor på soveværelset.

 

Den ”gamle” damen svinget pisken sin, men hun traff ikke. Hun bare latet som. Ville kanskje virke litt skremmende? Nå tok hun et skritt fram og røsket bhen av den yngre damen. Dette var synd, for det var et fint stykke undertøy, og nå var den ødelagt. Dette var det første han tenkte, men når han fikk satt blikket på den toppløse lærerinnen, gjorde det ikke så mye.

- Ditt saftige svin. Har du rettet for mange oppgaver?

- JA! Straff mæ, tydet Niklas gjennom gaffatape språket.

Han tenkte: Er det gærent å rette for mange oppgaver? Er det ikke et pluss det da?

- Har du gitt mange gode karakterer? Har du vært en SLEM pike?

- JAJAJJA

 

Den ”gamle” damen tok nå fram spenolen og sprutet det utover lærerinnens kropp. Kanskje tauet satt så godt fast?

 

Niklas strakte seg fram for å ta på det slibrige stoffet, men istedenfor traff lærerinnens fot. Den var … Opphissende! Han kjente noe vokse i buksa, men før han rakk å finne ut av hva det var, våknet han. Den gamle damen med rema posen, var en gammel dame, hun var nå gått forbi huset hans. Synd.

Legg inn din oppgave!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp stil