Forsiden

Emnekatalogen

Søk

Sjanger

Analyse/tolkning (709) Anmeldelse (bok, film...) (634) Artikkel (927) Biografi (262) Dikt (1036) Essay (552) Eventyr (115) Faktaoppgave (374) Fortelling (833) Kåseri (610) Leserinnlegg (119) Novelle (1310) Rapport (621) Referat (173) Resonnerende (204) Sammendrag av pensum (179) Særemne (155) Særoppgave (337) Temaoppgave (1246) Annet (527)

Språk

Bokmål (8054) Engelsk (1612) Fransk (26) Nynorsk (1123) Spansk (11) Tysk (38) Annet (59)
Meny

Du er her: Skole > Sannheten er noe vi alle må innse

Sannheten er noe vi alle må innse

Ei jente er forelsket i bestevenninna si, uten at venninna vet noe om det.

Sjanger
Novelle
Språkform
Bokmål
Lastet opp
03.05.2006
Tema
Homofili


Hvem er jeg? Hvorfor føler jeg slik som jeg gjør? Er jeg normal? Natten var kald og mørk over Huttestad. Eline hadde krøllet seg sammen til en bylt nederst i sengen, under dyna. Den var det eneste gode og trygge i livet hennes nå. Alt annet var farlig og skummelt. Følelser som var for unormale til å bli følt, i følge Eline selv. Hun kjente seg rar, annerledes.

 

-Hei, Eline! Vent på meg da! Skulle trodd du hadde en bie etter deg så fort som du går. Maria tok henne igjen. -Beklager, jeg så deg ikke. Eline følte en kribling i hele kroppen. Den kom alltid når hun så Maria. Maria var hennes beste venn, og hadde vært det i flere år. De hadde opplevd det meste sammen, både godt og vondt. -Din tulling! Skal du på date med Per i dag? Du vet at han har spurt etter deg helt siden vårballet? Det er flere uker siden nå! Maria viftet med det lange mørke håret sitt, og tok hånden til Eline i sin. -Øh ja, jeg vet det, men jeg er ikke interessert i ham. Han er ikke noe for meg, rett og slett. Eline skalv litt, selv om det var over tjue grader ute. Maria så ikke ut til å fryse, der hun stod med det korte miniskjørtet sitt og en ultratrang topp. Eline la merke til at skjørtet hennes gled opp litt hver gang hun gjorde en bevegelse. -Nei vel, så er han ikke noe for deg da. Hva er det du liker ved en gutt? Eline kremtet nervøst. -Nei, bare glem det.


Legg inn din oppgave!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp stil