Forsiden

Emnekatalogen

Søk

Sjanger

Analyse/tolkning (753) Anmeldelse (bok, film...) (638) Artikkel (952) Biografi (264) Dikt (1040) Essay (571) Eventyr (115) Faktaoppgave (397) Fortelling (843) Kåseri (612) Leserinnlegg (123) Novelle (1334) Rapport (624) Referat (174) Resonnerende (212) Sammendrag av pensum (182) Særemne (161) Særoppgave (348) Temaoppgave (1266) Annet (528)

Språk

Bokmål (8210) Engelsk (1643) Fransk (26) Nynorsk (1150) Spansk (11) Tysk (38) Annet (59)
Meny

Du er her: Skole > Klodens kamp har begynt

Klodens kamp har begynt

Lenge har menneske trodd de var de eneste individer her på jorden med nevneverdig intelligens. Der tok de feil!

Sjanger
Artikkel
Språkform
Bokmål
Lastet opp
28.03.2006
Tema
Dyr


Nyere forskning gjort av Emil André Bergmann og Stephan Gracia Slaaen viser at dyr, og spesielt pattedyr er smartere enn vi noen gang har trodd! Nå tror de to, hittil nå, ukjente forskerne at tidenes kamp, skal gjøre jordkloden til en eneste stor og i verste fall dødelig slagmark. Klodens kamp har begynt!

 

<bilde>

Apene; De nye herskerne av jorda?

 

De to kontroversielle forskerne har noen absurde forskningsresultater som i følge dem, gir svar på mange ubesvarte spørsmål, både når det kommer til evolusjonsteorien og om dyr generelt.

 

”Evolusjonsteorien er bare vås” avbryter Stephan Slaaen oss når vi skal til å spørre hvorfor dette kan påvirke den ganske så fastslåtte teorien.

”Det er dyrene som har lagt ut løsfakta for å få oss til å tro at vi er det hittil mest utviklete individet. Dette kan faktisk høre uvirkelig og fjernt ut, men alle testene våres viser det samme. Vi er dummere enn kjæledyrene våres.”


Stephan Slaaen høres svært overbevisende ut der han står og snakker i et sett, som om det var innøvd. Men det er det ikke.

 

Katten og isbjørnen.

”Det er ikke meningen å skremme folk der ute, men vi har stor grunn til å tro at katter er det smarteste, og dermed også, det farligste dyret, etter isbjørnen”. Emil Bergmann, den andre forskeren stiller bl.a. spørsmålene:

- Hvorfor tror du katten alltid vil inn rett etter at den har mast om å komme seg ut?

Svaret er i følge forskerne at den nå har levert sine rapporter om menneskene til de andre dyrene, og at de vil inn igjen for å undersøke mer.

 

Charles Darwin

De to forskerne hevder også i et tidligere intervju at Charles Darwin var en utsendt fra dyreriket, forkledd i menneskedrakt. De er i midlertidig ikke riktig sikre på hvilket type dyr det var snakk om. Derfor vil de kjempe for å få opprettet en oppgraving av den kjente forskeren for nøye undersøkelser av restene. De to forskerne sier at de ikke har mottatt svar fra kirkegården han er gravlagt på ennå.

 

<bilde>

 Marsvinet; I følge Emil Bergmann, sladrehanken av sladrehankene!

 

Hunden er dum

Hunden derimot er ikke noe å være redd for, skal vi tro Slaaen og Bergmann. I følge dem ligger IQ-en på en gjennomsnittlig hund like under 70. Altså hva man regner som dum.

 

Når et spørsmål fra journalistene kommer opp om hvordan dyrene er smarte, når vi har sett deres dyriske og ikke alltid smarte trekk på video en rekke ganger på de fleste TV-kanaler går det ikke lang tid før svaret kommer.

 

”Dyrene er så smarte at de kan, med sine supersensitive følelser, merke hvis det er et kamera i nærheten. De spiller rett å slett dumme og dyriske. Grunnen til at vi har holdt på denne informasjonen så lenge er at vi er redde for at dyrene skal se at vi har klart å løse den ”umulige” oppgaven. Vi er redde for at dette skal utløse den krigen vi så lenge har fryktet. Jeg ber derfor alle som leser denne reportasjen om å holde den så langt unna dyr som mulig! Det er fint om man makulerer eller brenner den!”.

 

Etter at de to forskerne hadde snakket en god stund, virket det plutselig som de fikk panikk.”Vi advarer dere alle! Dette er dagen hvor alt vil endres! Det finnes dyr som er forkledd i menneskedrakt, og vi råder dere alle om å være ytterst forsiktig ved den minste mistanke.”

 

Er det noen symptomer som kan kjennetegne disse?

- Vi kan ikke si mer!

Intervjuet endte med at de ekstreme forskerne løp av gårde og forsvant.

 

<bilde>

Katten; en morderisk skapning av de sjeldne!

 

<bilde>
<bilde>

De to forskerne nektet plent å la seg avbilde i frykt for hevn fra dyreriket.

Legg inn din oppgave!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp stil