Forsiden

Emnekatalogen

Søk

Sjanger

Analyse/tolkning (753) Anmeldelse (bok, film...) (638) Artikkel (952) Biografi (264) Dikt (1040) Essay (571) Eventyr (115) Faktaoppgave (397) Fortelling (843) Kåseri (612) Leserinnlegg (123) Novelle (1334) Rapport (624) Referat (174) Resonnerende (212) Sammendrag av pensum (182) Særemne (161) Særoppgave (348) Temaoppgave (1266) Annet (528)

Språk

Bokmål (8210) Engelsk (1643) Fransk (26) Nynorsk (1150) Spansk (11) Tysk (38) Annet (59)
Meny

Du er her: Skole > Byturen

Byturen

En stil jeg og to venninner skrev sammen. Vi bor på et lite sted som heter Rennesøy, og den bommen har det vært litt om på nyhetene. Den vil vi altså rive.

Sjanger
Fortelling
Språkform
Bokmål
Lastet opp
06.03.2006

Alt begynte med at jeg, Constanse og Charlotte skulle på en rolig bytur på kvadrat. Vi var på utkikk etter rakketer siden det var dagen før nyttår. Vi begynte med å gå på spaceworld. Der så vi noe som alle tre hadde lyst på, men det var får dyrt, så vi tenkte vi kunne stjele det.

 

Vi satte oss ned på en benk og begynte å planlegge ranet. Planen gikk sånn. Vi skulle gå å kjøpe en haug med raketter og lighetere. Når vi hadde gjort det skulle vi løpe til en uteligger vi hadde sett da vi gikk inn. Han var kraftigt beruset. Vi tenkte vi kunne bruke han til å forvirre Securtiasene. Vi fortalte han planen og ga han en mobil som vi skulle ring til når vi var klare.

 

Inne i kjøpesenteret satte vi åtte raketter opp vendt mot alle kassedamene i alle butikkene. I andre enden av gangen sto jeg og Charlotte med stjerneskudd. Vi tok fart å sprang å tente på alle rakettene på veien. En etter en fyrte rakettene av mot kassadamene sånn at de daua. Vi ringte til uteliggeren og så:

-Kom NÅ!!!!

 

Han begynte med å rane den innerste butikken med en lekepistol som alle trodde var ekte. Vi løp inn i den ytterste butikken og sprengte kasseapparatet. Vi tok alle pengene. Deretter løp vi inn på spaceworld å tok det vi ville ha. Etter det løp vi inn i minibanken og sprengte den. Så tok vi alle pengene å løp bort til en nydelig sportsbil. Vi dirka opp låsen og startet den med startkabler.

 

Da vi kom til bomstasjonen på Sokn ville vi så klart ikke betale bompenger. Så vi sprengte den. Vi kjørte videre til Rimi og kjøpte fyrstikker og tennveske. Vi gikk ned til bensinstasjonen og fuktet den med tennveske som vi satte fyr på. Det begynte å brenne. Vi sprang så fort vi kunne bort til bilen. Vi tok sats å hoppet bak den. Akkurat i det vi traff bakken sprengte bensinstasjonen i lufta. Vi satte oss i bilen å kjørte tilbake til Rennesøy og levde lykkelig i alle våre dager!

 

P.S. Den hesten som ikke kunne få være med så vi bare rumpa til rundt hjørnet.

Legg inn din oppgave!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp stil