Forsiden

Emnekatalogen

Søk

Sjanger

Analyse/tolkning (753) Anmeldelse (bok, film...) (638) Artikkel (952) Biografi (264) Dikt (1040) Essay (571) Eventyr (115) Faktaoppgave (397) Fortelling (843) Kåseri (612) Leserinnlegg (123) Novelle (1334) Rapport (624) Referat (174) Resonnerende (212) Sammendrag av pensum (182) Særemne (161) Særoppgave (348) Temaoppgave (1266) Annet (528)

Språk

Bokmål (8210) Engelsk (1643) Fransk (26) Nynorsk (1150) Spansk (11) Tysk (38) Annet (59)
Meny

Du er her: Skole > Apenes herre

Apenes herre

En liten historie om en apekatt.

Sjanger
Fortelling
Språkform
Bokmål
Lastet opp
05.03.2006
Tema
Eventyr

Det var engang,en APEKATT som bodde i en kjempestor skog. Der bodde det bare aper! Han hadde bodd der i hele livet, men han var så lei av å bo der så han bestemte seg for å dra derfra! Mamma'n til apekatten sa til han at det var et kjempestort slott på den andre siden av elva, og der bodde det en vakker PRINSESSE som het Apinne.

 

En slem HOBBIT hadde gjort at hun aldri kunne snakke igjen. Den slemme hobbitten het Ole Hobbitten. Hun hadde vist ennå ikke funnet drømmeapen sin fordi hun aldri kom ut av slottet. Hun gråt og gråt hver dag fordi hun trodde at hun aldri kom til å bli bra igjen!

 

Mamma'n til apekatten sa at det hun ønsket var at sønnen hennes skulle redde prinsessa og gifte seg med henne og bli apenes herre, før hun døde! Dette skulle han klare!

 

En dag pakket apekatten tingene sine: en tannbørste,10 DRUER og litt brød,sjampo og en liten radio, og begynte å gå den lange turen til slottet. Det tok en hel uke til han kom seg over elva med GUMMIBÅTEN han hadde arva fra sin oldefar. Nå var det en ting til han skulle gjøre! Ødelegge den rosa SAKKOSEKKEN som hobbitten var så avhengig av og ikke greide å leve uten! Og det klarte han etter å ha brutt seg inn i huset hans som lå bak slottet der prinsessa bodde...

 

Dagen etter presenterte han seg til kongen som den unge gutten som drepte den slemme hobbitten og reddet prinsesse Apinne! Han fikk noe som lignet på et HÅNDJERN laget av gul av kongen. Å ha dette betydde visst å være apenes herre! Selv om han aldri skjønte helt hva det egentlig var ble han veldig glad!Dagen etter møtte han prinsessa og de ble forelsket i hverandre ved første blikk. Etter et par måneder giftet de seg og levde lykkelige nesten alle sine dager:)

Legg inn din oppgave!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp stil