Forsiden

Emnekatalogen

Søk

Sjanger

Analyse/tolkning (709) Anmeldelse (bok, film...) (634) Artikkel (927) Biografi (262) Dikt (1036) Essay (552) Eventyr (115) Faktaoppgave (374) Fortelling (833) Kåseri (609) Leserinnlegg (119) Novelle (1310) Rapport (621) Referat (173) Resonnerende (204) Sammendrag av pensum (179) Særemne (155) Særoppgave (337) Temaoppgave (1246) Annet (527)

Språk

Bokmål (8053) Engelsk (1612) Fransk (26) Nynorsk (1123) Spansk (11) Tysk (38) Annet (59)
Meny

Du er her: Skole > Om bare framtiden kunne bli slik

Om bare framtiden kunne bli slik

Handler om hvordan framtiden kan bli med kunnskap i en sprøyte.

Sjanger
Fortelling
Språkform
Bokmål
Lastet opp
21.02.2006

Om bare framtiden kunne bli slik, at vi fikk kunnskap i en sprøyte. Da hadde alle vært smarte, så kunne vi ha funnet en kur mot aids og hiv og slike sykdommer. Da kunne vi funnet en måte for at ingen skulle sultet og sluppet alle de krigene som er nesten i gang nå, men det kan vi da fikse det er bare å finne det som starter krigene så kan vi prøve å få stanset krigene. Da hadde jorden vært et bedre sted å bo, og hvis vi hadde vært så smarte da kunne vi forhindre at vi forurenset jorda så mye at vi ikke kan bo her mer.

 

Og hvis vi var så smarte da kunne vi bygge oss byer på mars og månen og de planetene som det er mulig å bo på, da hadde vi kunnet løst det problemet med overbefolkning. Men hvis vi flytter til en annen planet da kan det hende at vi starter en krig med romvesen fra andre planeter, så da må vi ha noen våpen så vi kan forsvare oss. Men vi må ikke ha så mye våpen at vi viser at vi vil kontrollere dem vi vil bare leve på den samme planeten som dem. Da kanskje lærer vi noe av dem og kanskje lærer de noe av oss da kan vi dele på kunnskapen som vi har da ville verden vært et bedre sted å leve. Men vi får håpe at vi ikke gjør de samme feilene på de nye planetene våre for det hadde vært dumt av oss. Så hva om vi starter med å bo på romstasjoner for å finne ut hvordan vi kan utnytte verdensrommet best mulig. Men det er jo vanskelig å finne det ut etter som du da må bo lang tid i rommet som jeg ikke tror er helt godt for kroppen.

 

Jeg er ikke i stand til å tenke meg hvordan det hadde vært men det høres bra ut, da hadde vi fikset det problemet med overbefolkning, det hadde også vært en fin måte og holde kontroll over våre kriminelle. Det hadde vært en rømningssikkert fengsel hvis det hadde vært i verdensrommet for man kan jo ikke bare springe ut i verdensrommet da ville man bare død for det er ikke mulig å være i verdensrommet uten en romdrakt.  Så om bare framtiden kunne bli slik at vi kunne bo i verdensrommet og ha fengsler som er isolert i verdensrommet ville det ha vært mye enklere og holde styr på de kriminelle. Og hvis vi kunne få kunnskap på sprøyte hadde det vært enklere å gå på skole for hvis du ikke hadde fått med deg noe kunne du bare ta en sprøyte og så hadde kunnet alt som du skulle.

Legg inn din oppgave!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp stil