Forsiden

Emnekatalogen

Søk

Sjanger

Analyse/tolkning (753) Anmeldelse (bok, film...) (638) Artikkel (952) Biografi (264) Dikt (1040) Essay (571) Eventyr (115) Faktaoppgave (397) Fortelling (843) Kåseri (612) Leserinnlegg (123) Novelle (1334) Rapport (624) Referat (174) Resonnerende (212) Sammendrag av pensum (182) Særemne (161) Særoppgave (348) Temaoppgave (1266) Annet (528)

Språk

Bokmål (8210) Engelsk (1643) Fransk (26) Nynorsk (1150) Spansk (11) Tysk (38) Annet (59)
Meny

Du er her: Skole > Jeg elsker innvandrere

Jeg elsker innvandrere

Det jeg mener er at de kriminelle utlendingene får oss til å putte alle under samme kam, noe vi ikke vil skal skje, men ironien bør fremheves litt og rasismen nedtones.

Sjanger
Kåseri
Språkform
Bokmål
Lastet opp
20.02.2006

Jeg elsker innvandrere, men ingen slår muslimene. Det er bare så herlig at de tar seg av alt som heter drap, voldtekt, stjeling og andre kriminelle ting.

 

Jeg kommer på butikken, skal kjøpe røyk. ”Har do legitimasjonni?”, Eh nei har du oppholdstillatelse? Svarer jeg da, ”Øpphøldtillatelse, hvæ fæn er dett får no?” Det er noe som moren din ikke har! MOREN MIN HAR, HVA MED MOREN DIN?

 

Det beste av alt er jo at de har doktorgrad i selvmordsbombing, må de gjøre så stor scene utav at de tar sitt eget liv? Do you believe in heaven? Du må jo være helt idiot som tror du kommer til et bedre sted, når du har tatt livet av deg selv og sikkert opptil hundrevis av andre?

 

Er det derfor du kommer til Norge kanskje, for å øke kunnskapen din? For det har i det minste vi norske, kunnskap! Tegnekunnskap, vi kan tegne hva vi vil. Muhammed tegner vi når vi vil, og dere skal drepe oss for det? Dere trenger ikke være så innmari sjalu fordi vi vet at guden deres er stygg som bare rakkeren. Og dere kan våge dere å tegne Jesus, han er pen. Og med de nedsatte kunnskapene deres hadde vel dere klart å fremstille han som stygg og?

 

Du vil kanskje kalle meg rasist? Nei jeg er ikke rasist, jeg bare irritert over at dere kommer hit og øker kriminalitet statistikken vår, og derfor graver jeg frem alle mulige grunner jeg har til å hate dere. Nei det var slemt, jeg hater dere ikke. Jeg hater tingene dere gjør!

 

Jeg skal ikke gå inn på utseendet deres, men kul’an med gangsterstilen. Har dere ikke råd til bedre klær? Er Norge for dyrt for dere? Dere har jo ingen steder å bo virker det som, siden dere lever på torgallmenningen helt til purken kjører dere et annet sted. Torgiser kalles det, slutt å løp etter småjenter og si ”Ohh, mamma MIA!” Er vi virkelig for god for dere, så dra tilbake dit du kom fra og lev der da! Hva er best, sitte i fengsel på livstid for en voldtekt (sorry å si det men mesteparten av dere ser ikke bra ut, dere kommer aldri til å finne en jente som vil ha dere), eller bli drept momentant av en bombe i pakistan? Jeg går for den siste, så da har vi jo blitt enig om en flott konklusjon, dere drar tilbake dit dere kom fra.

 

Men over til noe helt annet, tilpasningsdyktighet? Ringer det en bjelle? Nei jeg trodde ikke det, rasister er slike som hater alle folk som ikke er Norske. Jeg er bare en sånn som hater de som ikke kan oppføre seg. Så tilpasningsdyktighet, de som er født i Norge er ofte verdens snilleste, ja det gjelder utlendinger og. Men dere som kommer til Norge, og tar med de ekle levereglene og skikkene deres fra det skitne landet deres, dere kan bare glemme å komme så nært landet vårt, at dere i det hele tatt kan SE grensen. Hvorfor skal dere hele tiden være så innmari tøff? Her får dere respekt av å være snill, ikke tøffe dere for å passe inn og få oppmerksomhet. Dere som er kriminelle, dere ødelegger for de utlendingene som faktisk er snill! Dere skaper et helhetsintrykk på alle sammen, enten muslim, jøde, pakistaner eller afrikaner. Alle tror dere er noen jævler, når er det på tide å bevise det motsatte? La oss i det minste tegne guden deres ti ganger til, melde han på extreme makeover og tegne han enda en gang til før dere ødelegger landet vårt totalt.

Legg inn din oppgave!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp stil