Forsiden

Emnekatalogen

Søk

Sjanger

Analyse/tolkning (709) Anmeldelse (bok, film...) (634) Artikkel (927) Biografi (262) Dikt (1036) Essay (552) Eventyr (115) Faktaoppgave (374) Fortelling (833) Kåseri (609) Leserinnlegg (119) Novelle (1310) Rapport (621) Referat (173) Resonnerende (204) Sammendrag av pensum (179) Særemne (155) Særoppgave (337) Temaoppgave (1246) Annet (527)

Språk

Bokmål (8053) Engelsk (1612) Fransk (26) Nynorsk (1123) Spansk (11) Tysk (38) Annet (59)
Meny

Du er her: Skole > Kurt Cobains død

Kurt Cobains død

Mystiske ting rundt dødsfallet til den kjente frontfiguren, gitaristen og vokalisten til Nirvana: Kurt Cobain.

Sjanger
Artikkel
Språkform
Bokmål
Lastet opp
10.02.2006
Tema
Rock

Kurt og Courtney skulle skilles
Når Kurt Cobain var funnet død, var han på vei til å forlate sin kone Courtney og Seattle. Courtney viste at Kurt ville ut av ekteskapet, og bare noen uker før hans død ba hun et advokatfirma om å få ”den slemmeste, og mest ondskapsfulle skillsmisse advokaten”.

 

Noen brukte Kurt’s kreditt kort
Et av kreditt kortene til Kurt Cobain manglet når kroppen hans ble gjennomsøkt.

 

Kurt Cobain fryktet for livet
Haglen som var funnet, var kjøpt før Kurt forlot rehaben i Los Angeles IKKE etter han stakk fra den, slik som har blitt informert av media. Haglen var full ladet, og den var kjøpt inn som beskyttelse, ikke selvmord. Politiet fortalte at det ikke var noen tydelige fingeravtrykk på haglen. Men sannheten er at den ikke engang ble sjekket for fingeravtrykk før 6. mai,

<bilde>
nesten en måned etter at Kurt Cobain var funnet død.

 

Det var ingen selvmordsbrev.
Brevet som var funnet, ble med en gang erklært som et selvordsbrev. I politi rapporter står det at brevet var skrevet av Kurt Cobain til hans kone og datter, der han fortalte hvorfor han drepte seg selv.

 

Men dette brevet var ikke adressert til hans kone og datter, og det sier heller ikke noen ting om selvmord. Dette brevet var skrevet til Kurt Cobains fans, der han fortalte at han sluttet i musikk bransjen. Det var bare et lite avsnitt til Courtney og Frances, og det har blitt satt spørsmålstegn ved av flere håndskrifts eksperter, om det virkelig var Kurt Cobain som hadde skreve det.

 

Courtney hadde et annet brev I hemmelighet
Courtney hadde et ekstra brev etter at Kurt Cobain’s kropp var funnet. Hun hadde ikke fortalt det til noen før mange måneder senere, da informasjonen glapp utav henne under et intervju med Rolling Stones Magasinet. I ”det andre brevet” fra Kurt beviser at han skulle forlate henne, men IKKE verden.

 

Kurt Cobain hadde en dose av Heroin som var 3 ganger dødelig
Kurt Cobains hadde et blodnivå på 1.52 heroin mgs per liter. Dette er 3 ganger så stort som en overdose, til og med for en hard heroin missbruker. Narkotikaen Diazepam var også funnet i Kurt Cobains blodsystem.

 

Hvis Kurt Cobain selv tok en heroin overdose, hvorfor skjøt han seg i hodet med en hagle. Forlate hans baby datter, hans store kjærlighet med den måten å huske han på? Hvorfor ikke bare sovne i overdosen, og aldri våkne opp igjen?

 

Vis han hadde 3 ganger dødelig dose av heroin, kunne han ta opp haglen og skyte seg selv? Hadde han ikke blitt dopet med en gang? I følge blodnivået av heroin som ble funnet i Kurt Cobains kropp, kunne han ikke ha plukket opp haglen, han kunne ikke fyrt av våpenet.

Legg inn din oppgave!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp stil