Forsiden

Emnekatalogen

Søk

Sjanger

Analyse/tolkning (753) Anmeldelse (bok, film...) (638) Artikkel (952) Biografi (264) Dikt (1040) Essay (571) Eventyr (115) Faktaoppgave (397) Fortelling (843) Kåseri (612) Leserinnlegg (123) Novelle (1334) Rapport (624) Referat (174) Resonnerende (212) Sammendrag av pensum (182) Særemne (161) Særoppgave (348) Temaoppgave (1266) Annet (528)

Språk

Bokmål (8210) Engelsk (1643) Fransk (26) Nynorsk (1150) Spansk (11) Tysk (38) Annet (59)
Meny

Du er her: Skole > Trollet Ase

Trollet Ase

Historie om et troll som drar til Disney World.

Sjanger
Fortelling
Språkform
Bokmål
Lastet opp
24.01.2006
Tema
Eventyr


Det var en gang et troll som het Ase som bodde i troll byen. Hun bodd i en leilighet midt i byen. Hun trivdes veldig i den store byen, for det var nemlig hovedstaten i Troll-Land. Jobben hennes syntes hun var den beste som fantes, For hun jobba nemlig som pilot på KAK Raathens.

 

En dag skulle hun på jobben, så kjørte fra leiligheten sin til og dro på vei mot flyplassen som var 40 min unna. Når hun kom på flyplassen parkerte hun bilden ved CREW-Parkeringa. Så gikk hun opp til kontoret og snakka med Kapteinen om hvordan flyruta skulle bli. Etter hvert ble de enige. Så var det tid for å sjekke flyet å se om alt var i orden, og det var det. Så gikk hun om bord igjen sammen med Kapteinen og Flyvertene/Flyvertinnene.

 

Så var det tid for Take Off, det var Kapteinen som kjørte denne gangen, så da ble det til at Ase skulle fly heim igjen, for de skulle til Orlando. Hun hadde vært der 9 ganger før, så hun var nesten lommekjent, men det er egentlig ganske vanskelig å finne fram veien hele tida, for det er så vanskelig å huske for de veiene som er der er så like, selv om man har vært der før.


 

Flyturen tok ca. 7 og en halv time men, når de skulle til å gå ned fra lufta fikk de beskjed om at de skulle kjøre på en annen og kortere rullebane enn det de hadde blitt forklart seinere, så de måtte stoppe flyet så dem lå stille i lufta så måtte de gå brattere ned enn det de egentlig skulle så niesen ble litt nervøs for det var mer bråking og snakking. Men alt gikk bra.

 

Når de hadde landet var det kjempevarmt der. Så når en taxi hadde kjørt dem til hotellet slappa de av. Den dagen de var der dro de til Disney World, i parken Magic Kingdom. Det er en kjempefin park. Først dro de til parkeringa til naboparken Epcot og parkerte bilen der. Så gikk de til inngangen og tok Monorailen til parkeringa til Magic Kingdom, Så tok de Disney Båt til Parken.

 

Når de hadde kommet fram til inngangen skulle de finne fram billettene men Ase hadde glemt parkbilletten hennes i leiligheten hennes, så hun måtte kjøpe seg en ny en i billettluka. Først tok de bilde sammen foran Askepottslottet. Så tok de mange raider som: Splash Mountain, Big Thunder Mountain, Space Mountain, Hunted Mansion O.S.V. Men litt utpå dagen dro de til naboparken Epcot. Først tok de attraksjonen: Test Track, Mission Space, Soari’n og sånne kule attraksjoner. Etter at de hadde kjørt mange attraksjoner var de veldig sultne, så de dro til en restaurant som ligner nesten på Mc Donalds og Burger King. Så bestilte de mat og spiste den. Så nærmet det seg kvelden og det var tid for Illuminotion og det er et kjempefint fyrverkeri som blir sendt opp om kvelden og varer i ca. en halv time. Men etter Illumination kommer det et fyrverkeri i parken Magic Kingdom som heter Wishes, det er ikke så fint som Illumination men de dro dit likevel så de tok bare Monorail til parken. De syntes det var veldig fint men Illumination syntes de var finere da.

 

Dagen etter skulle de hjem til Troll-Land igjen. Så de dro til flyplassen og sjekket flyet og alt var i orden. Så var det tid for Take Off og alt gikk som det skulle.

 

Etter noen timers flytur fikk de mat og de som sitter foran i cockpit får mye bedre mat enn de andre, de for mye bedre utvalg i pålegg og to forskjellige brødtyper. Etter hvert sovnet niesen men bare i 20 minutter. Når de skulle lande var det Ase sin tur til å lande flyet og kapteinen som var ved siden av henne spøkte med at det er ingen damer som greier å lande et fly, men Ase viste litt Girl Power og hadde den fine landing, man merka nesten ikke at dem landa for den var så myk, og kapteinen ble skikkelig lang i maska for han hadde hatt litt humpete landing.

 

Når de hadde kommet seg ut av flyet skulle mammaen til niesen henta hun, for Ase skulle videre til en annen by. Så når mammaen og Tine (Som niesa het) hadde kommet ut av flyplassområdet kjørte de forbi et sted hvor de hadde verdens beste burgere, men det var stengt. Når de kom hjem til huset begynte Tine og fortelle om alt til mammaen hennes, for hun hadde vært der før og jobba der i en av parkene. Når hun skulle legge seg sovna hun med en gang på grunn av tidsforskjellen. Så drømte hun om sin neste tur til Disney World.

Legg inn din oppgave!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp stil