Forsiden

Emnekatalogen

Søk

Sjanger

Analyse/tolkning (753) Anmeldelse (bok, film...) (638) Artikkel (952) Biografi (264) Dikt (1040) Essay (571) Eventyr (115) Faktaoppgave (397) Fortelling (843) Kåseri (612) Leserinnlegg (123) Novelle (1334) Rapport (624) Referat (174) Resonnerende (212) Sammendrag av pensum (182) Særemne (161) Særoppgave (348) Temaoppgave (1266) Annet (528)

Språk

Bokmål (8210) Engelsk (1643) Fransk (26) Nynorsk (1150) Spansk (11) Tysk (38) Annet (59)
Meny

Du er her: Skole > Brevet

Brevet

En jente som skrev et brev til eksen sin etter at han var utro mot henne.

Sjanger
Annet
Språkform
Bokmål
Lastet opp
22.01.2006

Dette er et brev til deg, dette hadde du ikke ventet deg. Er du overrasket? Kanskje jeg skulle sagt dette rett til deg? Vil du høre hva jeg har og si så leser du hele brevet…

 

Grunnen til at jeg ikke sier dette rett til deg er fordi jeg ikke vil se deg, det gjør for vondt. Når jeg tenker på deg stikker det i hjerte, det er ikke et positivt stikk som forteller meg at jeg er forelska, det er et vondt stikk som kjennes ut som tusen kniver blir stukket rett inn i hjerte mitt med en enorm kraft. Forstår du nå hva du har gjort mot meg, nei det tror jeg ikke, jeg tror ikke du forstår, jeg tror ikke du er smart nok, tror ikke du har følelser nok til det. Jeg elsket deg visste du det, du betydde veldig mye for meg, jeg trengte deg og du gjorde meg glad. Du betyr fortsatt mye for meg, og du aner ikke hvor mye jeg savner deg. Savner nattameldingene dine, stemmen din, klemmene dine, kyssene dine og de utrolig søte tingene du kunne si.

 

Jeg har det så vondt, vet du det? Jeg hadde det bra sammen med deg vettu, jeg følte at jeg hadde noe og leve for. Gjør det vondt for deg og lese dette? For du vondt i hjerte av å tenke på hvordan jeg har det? Får du vondt av og tenke på at jeg er helt alene?

 

Det er en ting jeg alltid har hatt lyst til og spørre om, likte du meg i det hele tatt? Brydde du deg om meg hele den tiden vi var sammen? Eller var jeg bare dritt? En midletidig løsning til du fant noe annet? For du fant noe annet, men vettu hva, hu er ikke bedre enn meg!! Vet du hva folk sier om henne? Vet du det?

 

De snakker drit om hu, og deg også forresten. De skjønner ikke hvordan du kunne bytte meg ut med den huldra du har nå. Det er det de sier. Føles det godt for deg og høre det? At alle syntes dama di er stygg og ser ut som ei hulder. Alle sier hu er rar også. Og ikke tro at jeg er bitter, kanskje jeg virkelig fortjener noe bedre enn deg. Kanskje alle som sier du ikke verdt meg har rett! Eller hva sier du?

 

Det verste, vettu hva det er? Det er det at når jeg først møtte deg fortalte du om hvordan jenter hadde såret deg, og at du hadde blitt brukt av jenter før, så du stolte ikke på jenter lenger. Jeg trøstet deg jeg og sa at du fortjente noe bedre og at du kom til og finne det. Du fortjener ikke en drit du, du fortjener ingenting. Hvis jenter har såret deg så mye, åssen kunne du såre meg minst like mye da? Skjønte du ikke sjøl hva du gjorde? Er du virkelig så dum at du ikke forsto hva du gjorde? Skjønner du ikke hvor mye du sårer mennesker når du gjør sånn? Du er virkelig et følelsesløst menneske, vet du det?

 

Jeg tror virkelig ikke at du har forstått det ennå, jeg tror du aldri kommer til og forstå hva du gjorde mot meg, og hvor utrolig mye det såret meg. Jeg har mistet så mye av livet mitt av og tenke på deg, og jeg er drit lei, det er nok nå. Jeg vil ikke bruke mer tid på deg, jeg vil ha deg ut av livet mitt for godt. Så med dette brevet sier jeg hade, jeg håper du for et godt liv..

 

Lykke til videre.. Så kanskje en dag snakkes vi igjen…

Legg inn din oppgave!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp stil