Du er her: Skole > Fjerde seier på rad i serien for TEAM 91

Fjerde seier på rad i serien for TEAM 91

Lastet opp
07.11.2005

Sparta Amfi, 23/10-05.

Så var det klart for kamp igjen og denne gangen skulle vi få besøk av Furuset, et lag vi vanligvis spiller helt jevnt med.

Sparta er først ute med å score og det er Kenneth Larsen som finner nettmaskene etter pass ifra Petter Sandtangen. Litt seinere er Kenneth Larsen på farten igjen og dermed står det 2 - 0 til Sparta. Noen minutter før første pause scorer Furuset og vi går til pause med 2 - 1 til Sparta.

I andre periode scorer Kenneth Larsen sitt tredje mål og litt seinere scorer han enda et mål. Sterkt å score fire mål i samme kamp. Stillingen etter to perioder var 4 - 1.

I tredje periode sikret Sparta seieren og slapp inn 1 mål slik at kampen endte 4 - 2 til Sparta og dermed er vi ubeseiret i serien så langt og har 12 poeng av 12 mulige. Deilig!!!