Forsiden

Emnekatalogen

Søk

Sjanger

Analyse/tolkning (709) Anmeldelse (bok, film...) (634) Artikkel (927) Biografi (262) Dikt (1036) Essay (552) Eventyr (115) Faktaoppgave (374) Fortelling (833) Kåseri (610) Leserinnlegg (119) Novelle (1310) Rapport (621) Referat (173) Resonnerende (204) Sammendrag av pensum (179) Særemne (155) Særoppgave (337) Temaoppgave (1246) Annet (527)

Språk

Bokmål (8054) Engelsk (1612) Fransk (26) Nynorsk (1123) Spansk (11) Tysk (38) Annet (59)
Meny

Du er her: Skole > "Ondskapens teater" (E. Chandler)

"Ondskapens teater" (E. Chandler)

En utrolig spennende TL-bok!

Karakter: 5

Sjanger
Anmeldelse (bok, film...)
Språkform
Bokmål
Lastet opp
07.02.2005

Forfatter: Elizabeth Chandler

 

Søsteren til Jenny – Liza, ble drept på en teater-sommerleir. De fleste sier at det kan ha vært en seriemorder, og det er det Jenny har tenkt å finne ut.

 

Hun melder seg på teaterets sommerleir(det samme stedet som Liza ble drept på), med falsk identitet. Men selv om hun er datter av en kjent teaterfamilie, så hater hun å opptre!

 

Under inndelingen av rom, får en jente som heter Shawna det gamle rommet til Liza. Hun vil veldig gjerne bytte rom, og forklarer hvorfor. Akkurat fordi noen sier at det har spøkt der helt siden Liza døde. Da sier Jenny at hun kan ta rommet.

 

Hun starter å gjen-oppleve det samme som søsteren, da hun går til teatersalen en mørk kveld, og da forandrer alt seg!

 

Men også bra ting skjer. For gjennom oppholdet får hun seg mange nye venner, både gutter og jenter. Og noen blir hun forelsket i, som hun prøvde å unngå. Men det hun ikke vet, er at en av de hun stolte på, viser seg å være morderen.

 

Holder Jenny på å gå i den samme fellen som drev søsteren Liza til døden? Eller har hun alt under kontroll?

 

Min mening:

Jeg anbefaler sterkt denne boken! Den har så mye spenning, og du tenker så mange forskjellige tanker gjennom hele boken. Du er på en måte ikke sikker på hvem som kan ha ført Liza inn til døden, og det gjør deg så forvirret, og det er en del av det som gjør en bok som dette så spesiell og fantastisk! Det er også mye om kjærlighet og vennskap i boken, å det er skrevet på en veldig bra og spesiell måte, slik at du virkelig kan digge boken! Så på en måte greier du ikke å ta pause fra lesingen. Boken handler om kjærlighet, drama, spenning, vennskap og konflikter, og det er en mix, som gjør en bok veldig super og bra!!

 

Så denne boka gir jeg en

<bilde>
Helt klart!!!

Legg inn din oppgave!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp stil