Forsiden

Emnekatalogen

Søk

Sjanger

Analyse/tolkning (709) Anmeldelse (bok, film...) (634) Artikkel (927) Biografi (262) Dikt (1036) Essay (552) Eventyr (115) Faktaoppgave (374) Fortelling (833) Kåseri (610) Leserinnlegg (119) Novelle (1310) Rapport (621) Referat (173) Resonnerende (204) Sammendrag av pensum (179) Særemne (155) Særoppgave (337) Temaoppgave (1246) Annet (527)

Språk

Bokmål (8054) Engelsk (1612) Fransk (26) Nynorsk (1123) Spansk (11) Tysk (38) Annet (59)
Meny

Du er her: Skole > Du vet aldri hva du har, før du mister det!

Du vet aldri hva du har, før du mister det!

Tekst om et lidenskapelig forhold som tok slutt.

Sjanger
Essay
Språkform
Bokmål
Lastet opp
24.01.2005


Alt begynte en kveld i oktober. Da høsten var som klarest og hitten “Call on me” toppet alle lister. Helt til nå hadde livet vært en dans på roser, og verden kun en scene med en person i hovedrollen, MEG! Du satt som sendt fra himmelen, klar til å fly ned og snu alt dette på hodet, Oppdrag utført!

 

Jeg vil nå, ønske velkommen til historien der alt startet og sluttet. Det var kaldt, minst 4 blå. Der tuslet jeg rundt i min ikke fullt så varme jakke, og prøvde å finne fram til vårt møtested i Tveitas beryktede bakgate. Det var duket for fest på Oppsal, og som den antihjemmeværende personen jeg er, med et rykte å leve opp til, stilte jeg med glede opp. Du var den eneste jeg “kjente” som skulle på denne ettertraktede festen, ikke vet jeg om det var skjebnen som var på tokt, men hele saken var at det var du som skulle møte meg og lede meg til åstedet.

 

Vi hadde så vidt utvekslet noen ord dagen i forveien, men du hadde allerede erobret mitt hjerte med ditt udødelige smil og dine dyriske øyne. Alt oppi dette romantiske, vil jeg legge til at du kunne spart deg for den ekstreme perfeksjonist oppførselen under vårt første møte. “Gidder du å ta den støvsugeren og fjerne de smulene?”, er vel ikke akkurat det som er mest brukt på markedet nå. Det var jo flere folk i leiren, som du faktisk kjente, men jeg fikk æren av å ta disse smulene, og besto med glans. La oss holde oss til saken og returnere til de 4 blå. Jeg hadde fått slukket min brennende tørste med et par pils i forveien, og hadde klart å skrape sammen mitt mål for kvelden: DEG!


Legg inn din oppgave!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp stil