Forsiden

Emnekatalogen

Søk

Sjanger

Analyse/tolkning (709) Anmeldelse (bok, film...) (634) Artikkel (927) Biografi (262) Dikt (1036) Essay (552) Eventyr (115) Faktaoppgave (374) Fortelling (833) Kåseri (610) Leserinnlegg (119) Novelle (1310) Rapport (621) Referat (173) Resonnerende (204) Sammendrag av pensum (179) Særemne (155) Særoppgave (337) Temaoppgave (1246) Annet (527)

Språk

Bokmål (8054) Engelsk (1612) Fransk (26) Nynorsk (1123) Spansk (11) Tysk (38) Annet (59)
Meny

Du er her: Skole > Hyttetur

Hyttetur

Om en hyttetur.

Sjanger
Novelle
Språkform
Bokmål
Lastet opp
18.05.2000
Tema
Ulykker


Vi var fire gode venner som skulle på hytte tur på ei lita øy i Snåsavatnet. Ja,vi hadde endelig fått lov til å dra alene, uten foreldre som skulle overvåke alt. Det var Willy, Hans, Reidar og jeg Dag Henrik som skulle på denne turen.Det var en fin dag i slutten av februar, og sola var på tur opp bak åsen, da vi satte båten på vannet. Isen var åpen slik at vi kunne bruke båt. Det var ganske langt fra land og ut til øya,spesielt hvis man skulle ro, for vi hadde ikke båt med motor. Jeg var den som hadde mest erfaring med å ro, så jeg satte meg ved årene. Vi hadde pakket sekkene med mat slik at det skulle være nok til neste morgen. Vi hadde også tatt med noen stearinlys, for det var ikke innlagt strøm i hytta. Vi gledet oss til å komme fram, men båtturen varte noen minutter.

 

Det var ganske kaldt og det var noe snø, så vi hadde kledd oss godt. Vi nærmet oss hytta nå, så det var bare å ta sekkene på ryggen. Vi tok inn årene og kastet det vi hadde med oss på land. Da steg vi ut av båten og begynte å gå mot hytta som lå på en liten steinrøys. Noen få små trær var det der også, men ellers var det ikke mye annet enn hytta å se. Vi gikk inn og der var det en ovn, et bord, noen stoler og tre senger, så jeg måtte ligge på gulvet. Hytta var ganske lita,men koselig innredet.. Vi begynte å pakke ut soveposene og maten, noe som gikk ganske fort for vi hadde ikke med så mye. Det begynte å bli langt utpå dagen da vi fyrte opp i ovnen. Det var ikke mye ved, men det var beregnet for noen timer. Det ville bli nok for vi hadde planlagt å være i hytta bare til neste dag.


Legg inn din oppgave!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp stil