Forsiden

Emnekatalogen

Søk

Sjanger

Analyse/tolkning (753) Anmeldelse (bok, film...) (638) Artikkel (952) Biografi (264) Dikt (1040) Essay (571) Eventyr (115) Faktaoppgave (397) Fortelling (843) Kåseri (612) Leserinnlegg (123) Novelle (1334) Rapport (624) Referat (174) Resonnerende (212) Sammendrag av pensum (182) Særemne (161) Særoppgave (348) Temaoppgave (1266) Annet (528)

Språk

Bokmål (8210) Engelsk (1643) Fransk (26) Nynorsk (1150) Spansk (11) Tysk (38) Annet (59)
Meny

Du er her: Skole > Janets pupp til begjær - og besvær

Janets pupp til begjær - og besvær

Om skandalen da Janet Jackson blottet puppen under Super Bowl-2004.

Sjanger
Artikkel
Språkform
Bokmål
Lastet opp
04.02.2004
Tema

Det var på søndag kveld, under pauseshowet til finalen i amerikansk football - Super Bowl, at Justin Timberlake under het dans rev av en del av Janet Jacksons korsett så hennes høyre bryst ble blottet.

 

Det populære showet som søndag ble sendt for femte gang, blir sett av millioner amerikanere. Hvert år er det spektakulære pauseshow, med massevis av kjendiser. Dette året hadde blant annet Janet Jackson, også kjent som skandaleomsuste Michael Jacksons søster, og Justin Timberlake, eks -Britney Spears kjæreste, fått oppdraget med å underholde. Pauseshowet ble i år produsert av musikkanalen MTV.

 

Rev av korsettdel

Jackson og Timberlake sang en duett, og underholdt med heftig dans. Det var mot slutten av nummeret at det skjedde. Justin Timberlake tok tak i Jacksons korsett og rev av en del. Hele Amerika fikk nå se Janets blottede bryst, bare dekket av et lite smykke over brystvorten. Først la verken den blottede Miss Jackson eller Herr Timberlake merke til det bare brystet og sang videre. Når de så la merke til det og Janet forsøkte å dekke seg til så var det allerede for sent. Alle hadde sett det.

 

Tusenvis av klager

Få minutter etter at innslaget var blitt sendt begynte de første sinte tv-seerne å ringe inn. Mange satt og så på sammen med barna sine, da showet ble sendt på ettermiddagen. Amerikanerne som vanligvis ikke er så pripne når det gjelder hva som sendes på tv, reagerte denne gangen kraftig.  Nå venter kanskje en millionstor pengebot på tv-selskapene som var innblandet.

 

 - Et uhell at det gikk så langt som det gjorde

Hovedpersonen selv, Janet Jackson, sier selv at hun beklager det som har skjedd, og har nå sluppet en unnskyldning på video der hun sier at: - MTV visste ingenting om dette. Det var ikke meningen å gå så langt som jeg gjorde. Jeg ber om unnskylding for alle de jeg har fornærmet.

Videre sier Jackson at beslutningen om at Timberlake skulle dra av henne korsettet først ble tatt etter siste prøve, og at ingen av TV-selskapene visste om det. Hennes pressetalsmann Stephen Humane forklarte at grunnen til blotte- sjokket skyldes en feil på Jacksons overdel. Egentlig skulle hele korsettet rives av og Janet stå igjen i en rød BH.

 

Men da spørs det jo, hvorfor hun hadde et stort smykke over brystvorten når hun ikke hadde noen planer om å blotte seg helt?

 

                                  

<bilde>
    

                                     TAR TAK: desperat tildekking..

                                             

 

                                                 

 

Legg inn din oppgave!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp stil