Forsiden

Emnekatalogen

Søk

Sjanger

Analyse/tolkning (709) Anmeldelse (bok, film...) (634) Artikkel (927) Biografi (262) Dikt (1036) Essay (552) Eventyr (115) Faktaoppgave (374) Fortelling (833) Kåseri (609) Leserinnlegg (119) Novelle (1310) Rapport (621) Referat (173) Resonnerende (204) Sammendrag av pensum (179) Særemne (155) Særoppgave (337) Temaoppgave (1246) Annet (527)

Språk

Bokmål (8053) Engelsk (1612) Fransk (26) Nynorsk (1123) Spansk (11) Tysk (38) Annet (59)
Meny

Du er her: Skole > Kosthold og fordøyelse

Kosthold og fordøyelse

Forskjellige personlige synspunkter om slanking.

Sjanger
Resonnerende
Språkform
Bokmål
Lastet opp
04.02.2004
Tema
Kropp


Jeg har en mening om slankeprodukter, som jeg leste her i dagbladet for en stund siden. Og den er at enten så virker de og er meget farlige ellers så virker de ikke og er ufarlige. Hvis en person er født tykk, så skal personen være tykk. Hvis en annen er født tynn, har naturen ment at personen skal være tynn. Alle mennesker har forskjellige DNA, benbygning og lignende, og hvis en person har blitt skapt slik, skal personen være slik.


Hvis man i så fall ikke er fornøyd med seg selv og sin kropp, så er det andre midler å ty til en slankeprodukter. Først og fremst kan du endre din livsstil og dine spisevaner…
Du kan begynne å spise mindre rødt kjøtt, spise mer salater og grønnsaker og kanskje kutte ned på godterier.

Fordeler
Fordelene ved slike slankepiller er ikke mange, i hvert fall ikke fra mitt synspunkt.
Noen av disse slankepillene virker, andre ikke. Hvis du finner noen som virker, og ikke er helseskadelige (nesten umulig) er dette veldig positivt. Hvis du har problemer med din vekt, eller har et dårlig selvbilde av deg selv, kan det ofte hjelpe med slike piller. Men da kan du jo også gå på vanlig slankekur, istedenfor å ty til slike midler.

Ulemper
Ulempene er mange i forhold til fordelene. Det mange tror, er at dette er magiske piller, som man bare inntar og så forsvinner kiloene. Det er jo selvfølgelig ikke sånn. Dette ødelegger kroppen din fra innsiden og ut, istedenfor det motsatte. Du blir lettere irritert, og har problemer med å styre temperamentet ditt. Du blir i tillegg lettere stresset og får enkelt og greit problemer i hverdagen. Dette er noe jeg ser på som en ganske dyr pris for noe du ønsker deg. I hvert fall å gjøre det på denne måten. Lev sunnere, som jeg nevnte i innledningen. Du får ikke bare et bedre selvbilde av deg selv, men mange andre ting i tillegg. For det første så føler du deg meget sunn, og sprekere. Selvbilde, blir som med slankepiller, bedre. Men på en mye tryggere og bedre måte.

Holdninger


Legg inn din oppgave!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp stil