Forsiden

Emnekatalogen

Søk

Sjanger

Analyse/tolkning (753) Anmeldelse (bok, film...) (638) Artikkel (952) Biografi (264) Dikt (1040) Essay (571) Eventyr (115) Faktaoppgave (397) Fortelling (843) Kåseri (612) Leserinnlegg (123) Novelle (1334) Rapport (624) Referat (174) Resonnerende (212) Sammendrag av pensum (182) Særemne (161) Særoppgave (348) Temaoppgave (1266) Annet (528)

Språk

Bokmål (8210) Engelsk (1643) Fransk (26) Nynorsk (1150) Spansk (11) Tysk (38) Annet (59)
Meny

Du er her: Skole > Kjære dagbok...

Kjære dagbok...

Handler om en jente som blir voldtatt av stefaren.

Sjanger
Novelle
Språkform
Bokmål
Lastet opp
16.01.2004


Kjære dagbok ….

I dag er det Søndag 31 august.

 

Å gjett hva som skjedde i dag…

Mamma kom hjem med en mann som het Knut.

De har visst ofte møttes i skjul, for nå er de plutselig blitt kjærester. Og mamma har ikke sagt et ord om det til meg…

Knut er høy, nesten et hode høyere enn mamma..  Og det begynner å titte frem noen grå hår blant det brune håret hans. Han ser faktisk ganske grei ut, men jeg merker at det er noe jeg ikke liker ved han..

Han har visst ingen barn.. Det var litt synd for jeg har alltid ønsket meg søsken.

Jeg er faktisk veldig glad på mammas vegne, hun har vært alene i snart 13 år.

            Jeg gleder meg til i morgen fordi da skal vi ha heimkunnskap på skolen, det er det faget jeg liker best. Vi har skiftet grupper nå så nå er jeg på gruppe med Hanna og Sophie.


Men nå må jeg løpe. Knut har invitert oss ut på restaurant.

 

Karoline, moren og Knut gikk for å spise på en Indisk restaurant.

Karoline syntes moren så veldig lykkelig ut, det hadde hun ikke gjort på lenge. Det var sikkert 5 år siden Karoline og moren hadde vært på restaurant sammen.

Da de var ferdige med å spise dro de hjem, Knut hadde tenkt til å overnatte. 

 

Hei igjen Dagbok

Det er fortsatt søndag 31 august.

 

Knut skulle overnatte hos oss i kveld. Jeg må innrømme at jeg ikke føler meg så veldig komfortabel med det. Jeg stoler ikke på Knut !

Jeg følte at Knut studerte meg veldig da vi var på restauranten.

Jeg hadde pysj på meg da jeg skulle ned å si godnatta til mamma. Jeg følte at Knut studerte meg der jeg sto. Nesten som om han kledde av meg i tankene sine. Herregud, så typisk meg å ta på en trang singlet, med stor utrigning..

Natta kjære dagbok  J

 

 

Hei dagbok !

I dag er det tirsdag 2 september.

 

Som vanlig jobber mamma og Knut sent. De er jo som regel ikke hjemme før kl. 19.00.

            Det gikk heldigvis bra når Knut overnattet. Når jeg kom ned på mandag hadde han allerede stått opp. Han hadde laget klar frokost til meg og matpakke til skolen. Det har nesten ingen gjort for meg før, bortsett fra når jeg var liten da… Så da ble jeg skikkelig glad!

Så kanskje jeg tok feil av Knut, han virker faktisk hyggelig. Jeg får vel prøve å være hyggelig tilbake..

Må spise middag nå.. Det kan ta en stund før jeg får tid til å skrive igjen, fordi onsdag, torsdag og fredag skal vi ha prosjekt om røyking, og følgende av det.

Dagene gikk som vanlig for Karoline, moren og Knut. Karoline kom som vanlig hjem etter skolen for å begynne med leksene, hun holdt på med dem en times tid, så satte hun seg for å se på tv.

Ved fem tiden kom Knut hjem. Han hadde ofte med seg en liten ”gave” til Karoline, noen ganger et blad og andre ganger konfekteske, sminke, videoer og masse annet.

 

 

Hei igjen min kjære dagbok !

I dag er det mandag 8 september.

 

Jeg beklager at det er så lenge siden jeg har skrevet… Jeg har vært så opptatt med prosjektet vi hadde på skolen. Og gjett hva vi gjorde i helgen ?.! Knut inviterte meg og mamma med på et hotell. Vi var der hele helgen. Vi spiste middag på hotellet hver dag.. Det var kjempe god mat.

Jeg må virkelig si at jeg har misforstått Knut. Han er skikkelig omtenksom, snill og faktisk litt kjekk..

Mamma og Knut har begynt med en ordning med at Knut jobber på dagen og mamma på kveldene.

I helgen jobbet mamma dobbel vakt, både seinvakt og nattevakt. Da leide Knut en film som vi kunne se på sammen og vi bestilte pizza. J

 

Ukene går og Karoline får et bedre og bedre forhold til Knut. Hun kan snakke med han om det meste. Han er blitt en del av livet hennes.  Livet til Karoline er blitt letter både hjemme og på skolen etter at Knut flyttet inn. Moren til Karoline jobbet veldig mye, hun drar tidlig og kom sent hjem. Så Karoline pleide å være alene hjemme det meste av dagen.

 

Heisann dagbok !!  

I dag er det fredag 26 september.

 

Nå er det lenge siden jeg har skrevet. Grunnen til det tror jeg er at jeg har det mye bedre nå for tiden. Knut hjelper meg med alle mine hverdagslige problemer og hjelper meg med leksene. Så jeg er et mye gladere og lykkeligere menneske nå. Fordi endelig er det noen  som har tid til meg..

Knut er blitt en reservepappa for meg.

            Hele denne helgen skal mamma jobbe dobbelt skift. Jeg og Knut skal være alene hjemme.. !!

Jeg gleder meg ! Vi skal sikkert leie en film og bestille pizza og spise popkorn.

            Men nå må jeg løpe fordi Knut roper at vi skal ut å leie film til i kveld.

 

Karoline og Knut går for å leie film. Når de ser på filmene i videobutikken vil Knut gjerne ha en film med mye romantikk og kjærlighet. Det går nesten litt på grensen til en film med mye sensuelle scener. Karoline vil heller gjerne ha en komedie. De leier 2 filmer, en til i morgen og en til i kveld. Knut fikk viljen sin tilslutt, og det fikk Karoline også. De skulle se Karolines film i kveld og Knut sin film i morgen.

 

Hei dagbok !!
Det er fortsatt fredag 26 september.

 

Jeg og Knut hadde en kjempe koselig filmkveld, med pizza, brus og popkorn. Bortsett fra at jeg synes Knut begynte å bli litt vel påtrengende.. Men det var sikkert bare jeg som var litt prippen.

Jeg må innrømme at jeg ikke har så veldig lyst til å se filmen til Knut, siden den har så mange sensuelle scener. Og for det første er det flaut å se på sånne filmer i det hele tatt alene. Og for det andre så er det dobbelt så flaut å se den sammen med Knut. Han er jo mann.. Men vi har jo bygget et så godt forhold som far og datter har på en så kort tid, så det går nok bra.

Natta min kjære dagbok J

 

Hei igjen kjære dagbok !!

I dag er det lørdag 27 september

 

I dag er kvelden hvor vi skal se på filmen som Knut leide. Jeg gruer meg litt til å sitte å se den sammen med han, det blir sikkert litt flaut. Men forhåpentligvis like koselig som vanlig.

            Må løpe ned å se på filmen nå.. Ønsk meg lykke til !!

 

Karoline gikk ned for å se filmen sammen med Knut. Knut hadde gjort det uvanlig koselig med stearinlys rundt omkring i rommet. De hadde sett på filmen i omtrent en time, da plutselig Knut reiste seg opp av sofaen og gikk ut i gangen. Der hentet han en pose. Han ga Karoline en pakke. Pakken var pakket inn i et rødt silkepapir, med et hvit bånd rundt. Karoline lurte på hva det var og åpnet den. Til hennes stor overraskelse var det undertøy i pakken. Det var silke undertøy.

Knut ba Karoline om å gå opp og prøve det og komme ned igjen å vise han det. Karoline hadde ikke så mye i mot dette, og gjorde som han ba henne.

 

Hei igjen

Fortsatt lørdag 27 september.

 

Gjett hva jeg fikk av Knut.. ?  Silke undertøy. Det er kjempe fint. Han ba meg om å gå opp og prøve det. Jeg må innrømme at jeg ikke har så lyst til å vise meg i undertøy for han, men han spurte så pent og det er jo tross alt han som har kjøpt det til meg..


Må løpe å prøve undertøyet.. !

 

Karoline hadde tatt på seg undertøyet og løp ned for å vise seg til Knut..

Merkelig nok hadde Knut tatt av seg på overkroppen. Karoline tenkte at han sikkert bare var varm...

Det kom et gisp fra Knut sin munn da hun kom i døren på stuen. Hun skvatt nesten.

Knut ba henne komme nærmere så han kunne se henne ordentlig. Han ba henne til og med om å sette seg på sofaen. Karoline gjorde som hun ble bedt om. Plutselig begynte Knut å ta på henne, Karoline syns det kilte så hun begynte å le. Men etter hvert begynte han å ta på steder som Karoline ikke likte at han tok på. Han begynte å stryke henne over håret. Og hviske henne i øret hvor mye han likte henne. Karoline begynte å bli redd, dette begynte å bli litt for mye nærkontakt.

Hun skulle til å begynne å skrike da han tok hånden foran munnen hennes og teipet munnen fast.

Han bandt også hendene og beina hennes. Nå begynte Karoline å bli hysterisk, hva skulle hun gjøre ? Knut tok opp bh-spennen og begynte å knappet opp buksen sin.  Han begynte å klå på henne, Karoline likte ikke dette men hva kunne hun gjøre.

            Det gjorde så vondt, han var så hardhendt. Hun fikk vondt i magen, etter hvert i hele kroppen. Hun orket ikke kjempe i mot. Da han endelig var ferdig sa han strengt og hissig til henne at hun ikke måtte si det til noen, ikke til en levende sjel. For hvis hun sa det kom han til å forfølge henne og voldta henne en gang til.. Hun nikket på hode. Karoline skalv over hele kroppen, hun klarte ikke sitte stille..

Knut knøt opp båndene som beina og armene hennes var bundet i og tok av teipen hun hadde over munnen. Så løp han ut. Karoline braste i gråt.                                                                                             Hun merket at hun blødde fra underlivet. Moren kommer ikke hjem før senere.

Karoline var livredd så hun løp opp på rommet sitt og låste seg inne.

 

 

 

 

 

Kjære dagbok

Fortsatt lørdag 27 september.

 

Å herregud, dette er den værste dagen i livet mitt.. Jeg orker ikke skrive om det nå. Kanskje om noen dager. Men herregud hvor blind går det an å være. Jeg er visst skikkelig paranoid. Jeg trodde jeg og Knut kunne ha et far og datter forhold og så skjer det greiene i kveld..

            Jeg som stolte på han. Akkurat nå tørr jeg ikke gjøre noen ting. Hva om Knut bare venter på at jeg skal komme ut sånn at han kan voldta meg igjen

            Jeg tror jeg skal gå å låser meg inn på badet, fordi der er det så deilig og varmt. Tror kanskje at jeg bør ta med meg telefonene, i tilfelle mamma skulle ringe. Hun må ikke få noen misstanke om at noe er galt.

Jeg burde kanskje snakke med noen om hva som har skjedd, men hvem ?

Nei!, jeg kan ikke snakke med noen om det, jeg skammer meg for mye. Dessuten lovet jeg Knut å ikke si det til noen.

 

Karoline satt på badet og gråt.  Hun lurte på hva hun skulle gjøre. Skulle hun tørre å si ifra til moren ?      

            Karoline hadde ingen gode venner hun kunne betro seg til.  Hun slo nummeret til opplysningen for å få nummeret til en krisetelefon for folk som var blitt voldtatt av noen de stolte på, det ble visst kalt Incest. Karoline lurte på om hun orket å leve lenger. Den siste tiden hadde hun vært så lykkelig fordi Knut og hun hadde et så godt forhold. Men nå var det ødelagt..

Noen timer senere kom moren hjem. Hun hadde lurt på om det var noe i veien med Karoline, og hun hadde skreket nei !! Hvorfor skulle hun plutselig begynne å bry seg ?

 

Kjøre dagbok.

I dag er det søndag 28 september.

 

I natt har jeg hatt et forferdelig mareritt om det som skjedde i går. Hva skal jeg gjøre ? Jeg tørr ikke snakke med noen om det. I går når mamma spurte meg om det var noe galt skrek jeg til henne, og sa hun ikke skulle bry seg. Nå har jeg tenkt meg en tur ut.. håper jeg ikke gjør noe dumt.. Jeg har så mange tanker i hodet som jeg ikke klarer å takle akkurat nå..

 

Karoline tok en tur opp til et lite fjell som var like ved skolen. Der sto hun å så på de vakre stjernene på himmelen. Hun så ut over byen, det var mange lys der. Det så ut til å være så mange lykkelige mennesker der nede. Hun tenkte på om hun skulle hoppe, da var hun jo kvitt alle problemene. Men var det den lureste måten ?

            Ukene gikk og Karoline begynte å føle seg dårlig om morgenene, hun var kvalm og slapp, hun orket nesten ingen ting. Moren lurte på hva det var med henne og tok henne med til legen. Der fikk de en beskjed. En beskjed de aldri hadde ventet seg..

Karoline var gravid..!

 

 

 

Av Ingvild Sundland 9d

 

Gruppe nr. 6 :

Vibeke

Julie

Ingvild

 

 


Legg inn din oppgave!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp stil