Forsiden

Emnekatalogen

Søk

Sjanger

Analyse/tolkning (709) Anmeldelse (bok, film...) (634) Artikkel (927) Biografi (262) Dikt (1036) Essay (552) Eventyr (115) Faktaoppgave (374) Fortelling (833) Kåseri (609) Leserinnlegg (119) Novelle (1310) Rapport (621) Referat (173) Resonnerende (204) Sammendrag av pensum (179) Særemne (155) Særoppgave (337) Temaoppgave (1246) Annet (527)

Språk

Bokmål (8053) Engelsk (1612) Fransk (26) Nynorsk (1123) Spansk (11) Tysk (38) Annet (59)
Meny

Du er her: Skole > En morsom tur!

En morsom tur!

Stil som ble skrevet da jeg satt på rommet å kjeda meg...

Lite skolerelatert, men artig.

Sjanger
Annet
Språkform
Bokmål
Lastet opp
27.12.2003


Det hele begynte lørdag morgen klokka 09:00, eller, det var da jeg sto opp, det morsomme begynte ikke før ca klokka 10:30, da mine beste venninner, Tina og Gry dukket opp hjemme hos meg:) grunnen til at de kom til meg så utrolig tidlig på morgenen denne lørdagen mit i juni var at, vi skulle reise til dannmark med Gry og foreldrene hennes!

 

Da vi hadde installert oss i bilen, som allerede var ganske full, og hadde festet sikkerhetsbeltene, satt vi der blide og fornøyde og ventet på å komme oss ut av kjedelige Norge til dannmark og det late, men morsomme ferielivet midt i København, der vi skulle bo hos familie av Gry. Vel, vel. Da vi hadde kjørt i ca 8 timer, medregnet en del stopp, var vi framme i Larvik, der vi altså skulle ta den beryktede ”Danskebåten” over ”dammen”. Dette blir nok gøy, tenkte vi! Hehe:) det visste seg å være fakta! Da vi hadde funnet lugaren, som vi så fint kalte ”utedassen” og pakka ut rotet vårt, gikk vi blide, fornøyde og sykt hypre og ikke minst SULTNE for å utforske taxfree’er o.l. om bord! Hehe:) nåvel, etter ca 1 time med planløs driving å sinnssyk oppførsel i eks antall butikker og lignende fant vi ut at vi skulle ta oss en tur på jakt etter ei spisesjappe!! Det fant vi! En pølsebu! Jaja, tenkte vi, detta får holde til i kveld… Så spiste vi pølse og drakk brus, å ble, om mulig, enda mer hyper enn vi allerede var. Det var omtrent umulig! Vi lo av alt og alle! Folk måtte tro vi var sinnssyke! Men da trodde de ikke så veldig feil fant vi ut.


 

Vi syns jo det er utrolig gøy å løpe tulling rundt å le av alt å alle vi, så hvorfor ikke liksom?! Etter ei stund oppdaga vi noen utrolig pene gutter, å så hyperaktive som vi var, gikk vi like gjerne bort å spurte dem om mobilnummer og lignende! Vi ble gode venner med dem, å fant ut at de skulle omtrent samme plass som oss! Dette kan jo bli romantisk sa jeg :p åja… sikkert sa de:) hvorfor ikke? Har dere damer eller?!, spurte jeg.. nei da!, sa de.. da blir det romantisk!, sa jeg! Oki.. kanskje det sa de andre:) guess who’s rigth!? Hehe:) vi avtalte å møte disse guttene, som bar navnene: Vegard, Tommy og Christer, på samme plassen ca klokka 22:00, altså om ca 4 timer. Vi tuslet fnisende tilbake til ”utedassen” vår, ”utedass” nr 666:) mitt lykketall! Da vi kom inn på rommet, slengte vi oss ned på dobbeltsenga å begynte å prate om de sexy guttene! – Vegard var jo bare sååååå utrolig sexy da!, mente tina!

-         ja!, istemte Gry, - men jeg syns nå Tommy var best da!, smilte hun!

-         Hva med deg da Alice, spurte de i kor.

-         Hva tror dere da!?, spurte jeg.

-         Wæææh!! Ikke Christer vel?!?!!?, ropte Tina.

-         Jo… svarte jeg. Hvorfor ikke?!

-         Han så jo faen meg narkoman ut jo!, mente Gry!

-         Gjorde han vel ikke!, freste jeg! Han var bare annerledes akkurat som meg!

-         Annerledes eller ikke! Han så narkoman ut, sa tina!

-         Bleik å jævlig, med langt svart hår! Det er da ikke likt deg å like sånne gutter, Alice, sa Gry.

-         Dere kjenner meg visst ikke dere……, sa jeg..

 

End of discussion………….

 

Jeg var forbanna! Følelsene raste rundt i meg! Sinne, irritasjon, forelskelse og alt på en gang! Jeg var sinna og irritert på Tina og Gry som jeg trodde kjente meg, men ikke gjorde det allikevel! Var frustrert! Men jeg var så sykt forelska i Christer! Han var nydelig syns jeg! Utrolig pen! Da jeg så han for første gang, gikk hjertet i 160, himmelen frøs til is og alt han sa var så deilig å høre! Åh! Den stemmen… så søt! Ble helt mo i knærne av tanken på Christer å stemmen hans! Deilig! Nå hadde jeg løpt fra Tina og Gry igjen! Typisk meg.. å prøve å rømme fra problemene.. var det ikke nettopp derfor jeg hadde blitt med til dannmark? For å glemme? For å rømme fra problemene med eksen?! Jo! Det var det! Typisk! Jeg tror alltid at det ordner seg hvis jeg stikker av fra det en stund! Faen Alice, tenkte jeg! Nå må du slutte med tullet ditt! Gi deg! Oppfør deg normalt! Sivilisert! Du burde lært deg at det ikke er noe vits i å stikke av på den måten! Se å kom deg tilbake til ”utedassen” å si unnskyld til vennene dine! De er utrolig tålmodige med deg, det vet du! Jeg gikk tilbake, med en trist holdning! Å dette som skulle være så gøy… hmmm… ja vel, det blir hva du gjør det til, tenkte jeg.

 

Da jeg kom opp på ”utedassen”, måtte jeg trekke pusten før jeg torde å gå inn. Men det var ikke noe å grue seg over, Gry og Tina skjønte som vanlig alt! Skjønner ikke hvorfor jeg tviler på dem.. jaja. Nå er klokka 21:45!!, ropte tina! Se å kle deg om Alice!, sa gry! Ja vel! På med svart bukse og genser, tørk av sminken, ha på ny! Stress! Hehe:) men verd det var det! Christer syntes jeg var stilig! Den komplimenten varmet meg! Ååååh! Adrenalinet pumpet som f da han klemte meg! Åååh! Å være forelska er så utrolig fint! Men litt rart også. Så mange  følelser som strømmer rund i deg, at du blir kvalm av det! Men men… vi gikk opp på akter dekket, helt foran på båten, da vi sto der, ved rekken, lente Christer seg mot meg, i et minutt som føltes som 1 år, kysset han meg! Vinter ble til sommer, hellvette frøs til is og hjertet mitt gikk  nå i minst 260! Åååååå! Så deilig! Jeg gjengjeldte kysset… til slutt sto vi der alene å klina, for Tina, Gry, Tommy og Vegard hadde skjønt at vi trengte tid aleine. Vi ble stående å kysse ei lita stund.. til vi valgte å rusle å se etter resten av gjengen.

 

Mens vi gikk, snakka vi om livet, hvordan vi hadde blitt mobbet for at vi var annerledes, vanskeligheter ellers og om kjærligheten, hvor uforutsigbar den var… vi fant ut at vi hadde opplevd mye av det samme… etter en mildt sagt romantisk kveld, der alle hadde blitt sammen med den de var forelska i, gikk vi til hvert vårt ”utedo” og køyet. Dagen etter var skipet i havn i Fredriksborg, og vi kunne igjen kjenne fast grunn under beina. Etter en tåredryppende, følelsesladd avskjed, og løfter og avtaler om å møtes i København og hjemme, satte vi oss litt triste og litt glade inn i bilen. Fra fredriksborg til København var det ca 50 min eller noe sånt i bil, så var vi framme hos familien til gry, altså familien rønne. Vi hadde det gøy med å le av dansk, jeg og tina, skjønte jo nesten ikke No! Hørtes ut som om de snakka med en mega potet fra Frosta i halsen! Det var gøy å høre på det! Etter noen timer med prating, og en god dansk middag, bestemte vi oss for å oppsøke noen av grys barndoms venner! Vi møtte Emil, Poul Eirik og kim. Jeg og gry testet styrken vår mot gutta! Ha! Jeg slo Emil og Kim i bryting! Haha! Jeg følte meg bra sterk da ja! Tina sto å lo av oss, for hu er ikke den sterke og maskuline delen av trioen, hun er mammaen hun:) hehe:) den som sier i fra når vi skal oppføre oss og lignende!

 

Etter all brytinga, fant vi ut at vi var tørste! Å glade og fornøde ruslet vi da ned på den lokale kiosken og kjøpte brus! Cola! Haha! Selvfølgelig ble vi like hyperaktive hele gjengen! Raste rundt i København og lekte tulliger! Kjørte handlevogn og lo som faen! Vi hadde det så gøy som vi ikke hadde hatt det siden kretsleiren på Nordmøre:) men det sier vi ikke mer om! Da vi hadde kjørt handlevogn i en time, ble vi lei av det, og fant ut at vi skulle plage noen folk guttene mislikte! Dette blir nok gøy, lo jeg! Som elsker å plage folk :p vi dreiv å kødda sykt med noen blondiner og innbilske gutter til seint på kveld! Da klokka nærma seg midnatt, stakk vi bort på kirkegården! Der var det litt nifst, men det var gøy:) vi bestemte oss for at nå var det på tide å dra hjem ca klokka 01:20, på vei hjem fant vi ut at vi ville sove i telt i hagen til Emil, så vi ringte mammaen til gry og spurte om det var ok. Og det var det! Hehe:) vi fikk etter en del mislykkede forsøk, utrolig nok opp teltet! Vi følte oss proffe da! Etter å ha vært på bensin stasjonen å kjøpt inn proviant, altså cola, sjokolade, potetgull og lignende, rigget vi oss til i teltet med cd spiller og heavy metal cd er :p vi digget musikk, sang og spiste snop til ca klokka 07:00, da sovna vi, når normale folk står opp for å dra på jobb:) men vi hadde jo hatt det gøy og det var jo det som var viktig?

 

Etter noen dager i København med lek, latter og sang, var tida endelig inne for å møte våre kjære igjen. Dette var altså en gledens dag!! Vi skulle møte dem i sentrum. Gleden var stor hos alle sammen da vi møttes igjen. Det ble mye kyssing og klemming i dag også.. etter noen timer dro de hjem igjen, vi ble værende i byen å shoppe et par timer, så dro vi også hjem. Vel hjemme igjen, fikk vi høre at dagen etter skulle vi hjem igjen… pga jobben til mammaen til gry. Så vi måtte pakke. Triste gikk vi opp å pakket. Vi var tause det meste av kvelden, helt til Emil & co dukket opp igjen. Vi fortalte at vi måtte reise dagen etter, å det ble ikke akkurat så gledelig mottatt, men vi fant ut at vi hadde hatt det gøy så lenge vi hadde vært her. Og det var jo enda bra!


Legg inn din oppgave!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp stil