Eksamenshit

Frustrasjon! Tanker om eksamen, nerver, venting...
Sjanger
Annet
Språkform
Bokmål
Lastet opp
2003.03.06

Ok! Hallo igjen..

Nå er dagen snart kommet, ikke er det lenge igjen til vi alle der i klasserommet sitter, rettere sagt sitter på pinebenken og venter nervøst på den uforutsigbare listen med navna på de som uheldigvis (heldigvis for noen?) kom opp til muntlig eksamen… jeg har bedd til Gud hverdag om at mitt navn ikke er blant de uheldige på grusomme listen som blir avklart hvert år…  åh, om dette kan gå over snart… jeg vil bare vite om jeg kom opp eller ikke… men det er ikke før i morgen tidlig presis klokken 10.00 jeg får vite de gode eller dårlige nyhetene… jeg vil håpe på det første… en time i forveien skal alle møte for å levere de lånte bøkene fra skolen. Det jeg har lånt, er norskboka og engelskbøkene.. så det blir nok ikke mye å drasse på… men verre er det som foregår i huet.. tyngre tanker om hele dette konseptet kan ikke beskrives.. det er altfor nervepirrende disse minuttene når personen som kommer inn rundt klokka 10.00 og som skal lese alle disse navna for den klassen der noen av eleven har kommet opp… om ditt navn blir ropt opp eller ikke, vil forandre de to neste dagene for deg fullstendig.. det jeg kommer til å gjøre om jeg kommer opp, er vel først å komme over sjokket jeg er sikker på jeg kommer til å få i en mindre eller større form.. tror det ikke kommer til å være et vakkert dyn for vennene mine, de kommer vel til å trøste meg, ønske meg lykke til og si at det kommer til å gå så bra så.. ingen fare og at jeg vil klare det kjempe bra.. det vil vanligvis gi meg enda et større press, og om det ikke går som forventet kommer jeg til å tenke og gnage på det i dagevis, som om det jeg hadde tatt meg et besøk i helvete og fortalt historien om det et par tusen ganger til mine trofaste venner.. skjønner at de blir lei av det nesten med en gang, de sier bare at det ikke er verdens ende det jeg går igjennom… på en eller annen måte, kan verdens ende virke litt bedre enn eksamen når den tid nærmer seg.. snakk om det å nærme seg.

 

Nå er det jo bare et par timer igjen til jeg får vite det jeg lenge har gått rundt og ventet på… skal mine neste dager bli tilbrakt i rommet der jeg sitter ved skrivebordet og leser x antall bøker i y – faget? Nei det er det ingen som vet svaret på enda.. men om skjebne bestemmer at de neste dagene mine skal bli tilbrakt ute med venner der vi feirer skolens slutt og sommerferiens ankomst? Jeg og tuba har planlagt om vi to ikke kommer opp, skal vi dra til en eller sjappe i byen og spise junk food.. jeg tror vi skal satse på kebab eller noe i den duren… au! Akkurat nå har jeg så jævlig vondt i magen.. eller jeg tror det er mage knip..  jeg spiste vel litt mye pommes frites i stad vil jeg vel tro.. det har vel gått over en måned siden sist jeg jobba på McDonald’s.. jeg tror ikke sjefen er så veldig fornøyd med meg… jeg tar aldri initiativ til å jobbe.. men det er kanskje fordi jeg er midt oppi en eksamensperiode der alt går rett til helvete om jeg ikke prioriterer tiden til å lese.. men somehow.. synes jeg det går rett dit det ikke skal uansett om jeg leser eller ikke…. L hvorfor har ting blitt slik det er i dag for meg? Jeg klarer jo ingen verdens ting lenger… kjære Gud, gi meg den styrken jeg trenger for å klare alt dette pisset!! Jeg vet jeg kan stole på deg.. kan jeg ikke?

 

Jeg håper da inderlig det..

Legg inn din tekst!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp tekst