Forsiden

Emnekatalogen

Søk

Sjanger

Analyse/tolkning (753) Anmeldelse (bok, film...) (638) Artikkel (952) Biografi (264) Dikt (1040) Essay (571) Eventyr (115) Faktaoppgave (397) Fortelling (843) Kåseri (612) Leserinnlegg (123) Novelle (1334) Rapport (624) Referat (174) Resonnerende (212) Sammendrag av pensum (182) Særemne (161) Særoppgave (348) Temaoppgave (1266) Annet (528)

Språk

Bokmål (8210) Engelsk (1643) Fransk (26) Nynorsk (1150) Spansk (11) Tysk (38) Annet (59)
Meny

Du er her: Skole > Kjærlighet og hasj

Kjærlighet og hasj

En kort stil om ei jente som blir forelska i en gutt som har prøvd hasj flere ganger. Hun tror at han vil synes at hun er kul og tøff hvis hun også begynner å røyke hasj.

Sjanger
Fortelling
Språkform
Bokmål
Lastet opp
26.11.2002

Jeg begynte med hasj fordi jeg likte en som hadde prøvd hasj mange ganger. Jeg ville være like kul som han så derfor var jeg så dum og begynte. Det er sant slik man sier kjærlighet gjør blind. Fyren jeg likte het Bjørnar. Heldigvis la han merke til meg, og jeg og Bjørnar ble sammen. Hehe. Men da hadde jeg jo et problem: hasjen. Jeg hadde dessverre blitt avhengig. Når jeg var rusa gjorde jeg mye rart som jeg angrer på.

 

En dag var jeg rusa da jeg kom inn i samfunnsfagstimen, jeg prøvde å sjekke opp læreren vår, Eivind. En venninne klarte heldigvis å stoppe meg før jeg tok helt av. Det er jeg velidig gald for.

 

Jeg fortsatte å ruse meg en god stund etterpå. Jeg var sammen med Bjørnar døgnet rundt. Vi ruset oss dag og natt. Og når både jeg og han var ruset, prøvde vi alt fra doggystyle til rodeo. Men vi hadde det gøy i sammen. Siden Bjørnar var ganske populær så var jeg veldig stolt over at han var min.

 

Vi sluttet å ruse oss så ofte. Vi ruste oss kun i helgene for vi fant ut at det ikke var så lurt å gjøre det på skolen. Jeg hadde endelig fått drømmen oppfylt om å få Bjørnar.

 

Jeg fant ut at jeg ikke hadde råd til å ruse meg. Jeg hadde hatt flaks for foreldrene mine hadde ikke merket det, men det kunne bare være et tidsspørsmål om når de fikk vite det. Så derfor bestemte jeg meg for å slutte helt med det. Bjørnar var utrolig nok enig i det. Så han sluttet og så, men nå må du ikke tro at vi ble englebarn. Vi fortsatte med alt faenskapet vi hadde holdt på med hele tiden sammen med vennegjengen vår. Vi røykte og drakk, men klarte å holde oss borte fra hasj. Men det hendte en sjelden gang at vi røykte hasj. Jeg er enda sammen med Bjørnar og vi har det dritfett sammen. Håper det vil vare 4 ever.

Legg inn din oppgave!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp stil