IRC er noe dritt

Middelmådig kåseri om IRC
Sjanger
Kåseri
Språkform
Bokmål
Lastet opp
2002.06.05

IRC er noe av det verste som finnes på internett. For dere som ikke vet hva irc er, så er det et  program som man kan laste ned fra internett og ”få kontakt”, og snakke med folk fra hele verden. Det var vel sikkert det som var poenget med det først, men nå er det blitt en gedigen sjekkeplass uten grenser. Kåte fjortisgutter som skal sjekke opp babe14 og lovergirl og barbijente. Her i kommunen er det kanalen #kopervik som er den største. Her ”møtes” jenter og gutter fra hele landet. Det første de gjør er å dobbeklikke på et litt morsomt nick, for eksempel pengutt for fjortisjentene eller sexgirl for fjortisguttene. Så begynner samtalen med ASL eller hvem er du også videre.. ASL betyr forresten age sex location. Så spør de selfølgelig om bilde, for de må såklart se hvem de snakker med, de må for all del ikke prate med en mindre attraktiv person!

 

Men klart; Jeg skjønner jo at det kan være spennende å snakke med folk uten å virkelig snakke med dem. Man slipper den fæle øyekontakten, og den fæle fysiske påkjenningen forsvinner helt. Det blir som å snakke med noen i fylla: Det finnes cirka ingen hemninger, så man kan si hva man vil til en person uten å bry seg noe med det. Og på IRC er det faktisk bedre, for der trenger man ikke bekymre seg for å få et slag i trynet eller et spark i skrittet.

 

En annen side av IRC utenom sjekkingen er der hvor de hardbarka IRC-guruene holder til. De som har sittet på IRC i de siste 10 åra om ikke lenger. Det er de som har makten på irc. De kan gamet! Disse er som oftest kanaloperatører, sjefene på en kanal, de som holder orden på de mindreverdige IRC-slavene. En kanaloperatør har flere livsviktige oppgaver, som å stenge ute farger og folk som sier noe ”teit”. Hva teit er får du spørre en kanaloperatør om, det er ingen som vet det sikkert og hvis du spør hva teit er, så får du helt sikkert din velfortjente straff fordi du spurte, nemlig utestengelse fra kanalen. En kanaloperatør er et merksnodig vesen. Han er verre enn alle diktatorer gjennom historien, og har mer makt enn kongen til og med!

 

Helt til slutt vil jeg nevne de bitre, irc-avhengige toskene. Disse har brukt irc en god stund, men de har egentlig aldri fatta poenget med det hele. De har prøvd å holde bena plantet på jorden, og alltid sagt til seg selv at irc egentlig er en uting, men har endt opp som patetiske ircfreaker av dimensjoner og mistet store deler av sitt normale og sosiale liv. De tilbringer mesteparten av tiden sin foran skjermen og snakker dritt om det meste.

 

IRC er noe dritt.. ikke gjør samme feil som meg.

Legg inn din tekst!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp tekst