Forsiden

Emnekatalogen

Søk

Sjanger

Analyse/tolkning (709) Anmeldelse (bok, film...) (634) Artikkel (927) Biografi (262) Dikt (1036) Essay (552) Eventyr (115) Faktaoppgave (374) Fortelling (833) Kåseri (610) Leserinnlegg (119) Novelle (1310) Rapport (621) Referat (173) Resonnerende (204) Sammendrag av pensum (179) Særemne (155) Særoppgave (337) Temaoppgave (1246) Annet (527)

Språk

Bokmål (8054) Engelsk (1612) Fransk (26) Nynorsk (1123) Spansk (11) Tysk (38) Annet (59)
Meny

Du er her: Skole > Kåseri om fedme

Kåseri om fedme

Kåseri om fedme og mye annet rart.

Sjanger
Kåseri
Språkform
Bokmål
Lastet opp
05.02.2002
Tema
Sykdommer


Fedme har mange. På kroppen. Fett isolerer. De feite har det nok varmt. De slipper å fryse. De kunne gått naken. De har sitt isolerende spekklag. Det har ikke de tynne. De fryser. Nansen var tynn. Derfor frøs han på nordpolen. Moskva Marit skulle vært der isteden. Hun hadde ikke frøset. Nansen var en taper. Lenge leve Moskva Marit. Vi skal nok få deg i historiebøkene. Til slutt. Når du har gjort ditt. For Fedrelandet. For Fedmen. Spist en gris. Alene. Det er nok en rekord i seg selv. Heia Moskva Marit.


Mange bruker snus. Vi gjør ikke. Hvorfor vi ikke gjør såder? VI vet ikke. Snus er godt for mange. Mange vet ikke hvorfor det er godt. Vi spør dem hvorfor det er godt? De vet ikke, de rister på hodet og ser trøstesløs ut. Det finnes et dataspill som heter CS. Mange spiller det. De liker det. I CS dreper de. Vi liker ikke dreping. Dreping er for serbere og Osama Bin Laden. CS er et voldelig spill. Derfor spiller ikke vi det. Vi spiller heller sjakk, og flåklypa og andre gøye spill. Mange har medfødt fedme. De kan ikke noe for det. Stakkers feite jævler sier vi og ler av dem. Det er kanskje synd på dem, vi føler med dem. De har spist seg stor. Deres magesekk tåler mye mat. Derfor må de ha mye mat. Men vi skal ikke le. Vi kan også bli feit. Hvis vi legger i oss for mye is. Is er godt. Is er kaldt, men nok om is. De som er feit slenger kanskje om de som er tynn. Kanskje de liker og være feit og at de hater de tynne. Vi liker feite og tynne. Vi kjenner en som er feit. Han bruker snus, spiller voldelige spill og er rett og slett feit. Han kan ikke løpe i oppoverbakker. Vi kan. Vi lider ikke av fedme. Cs er et artig dataspill….. synes mange.


Legg inn din oppgave!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp stil