Forsiden

Emnekatalogen

Søk

Sjanger

Analyse/tolkning (709) Anmeldelse (bok, film...) (634) Artikkel (927) Biografi (262) Dikt (1036) Essay (552) Eventyr (115) Faktaoppgave (374) Fortelling (833) Kåseri (609) Leserinnlegg (119) Novelle (1310) Rapport (621) Referat (173) Resonnerende (204) Sammendrag av pensum (179) Særemne (155) Særoppgave (337) Temaoppgave (1246) Annet (527)

Språk

Bokmål (8053) Engelsk (1612) Fransk (26) Nynorsk (1123) Spansk (11) Tysk (38) Annet (59)
Meny

Du er her: Skole > Ungdommens beste venn - matpakken

Ungdommens beste venn - matpakken

Dette kåseriet handler om hvor ekkel matpakken vår er.

Sjanger
Kåseri
Språkform
Bokmål
Lastet opp
12.11.2012


Her i Norge er vi veldig stolte av matpakke tradisjonene våre, denne fantastiske matpakken er nok alle ungdommer sitt høydepunkt i løpet av dagen. Matpakken som ofte består av det samme pålegget hver eneste dag er høyt elsket, og det er ikke uten grunn. For her i Norge elsker vi jo gourmet mat, noe denne matpakken er et typisk eksempel på. Det er mange grunner til at så mange elsker denne type lunsj og det er jo ingen grunn til å misunne de skolene med varm mat i kantina, for matpakken er alt vi trenger.

 

For hvem vil ikke ha en skvist matpakke som har lagt nederst i sekken din en hel skole dag? Joda, alle vil vel det, hvertfall når de ser hva denne matpakken inneholder. Den typiske matpakken består som oftest av 2 brødskiver, en med gulost og en med syltetøy. Men det fantastiske ved denne matpakken stopper ikke her, for jeg har funnet ut i løpet av snart ti år med matpakke at gulosten har svettekjertler.  For gulosten er så svett at om man drar fingeren over den så ville man endt opp med en kliss våt finger, her har moren din vært så snill at hun har lagt på en liten agurkskive. Denne agurkskiven er helt topp, fordi når tiden er inne til å spise matpakken er den er inntørket og halvparten av den væsken du fikk på fingeren etter å ha dratt den over gulostskriven kommer herfra. Siden all væsken fra agurken er borte flyter den nå rundt i matpakken din, det vil si at du får agurksaft på den neste brødskiven i tillegg. Denne agurksaften blander seg jo så fint inn i jordbærsyltetøyet og danner en veldig min miks. Men det er ikke bare pålegget som gjør at vi elsker matpakken vår, brødet er så hardt at det heller burde bli kalt kavring, og om det ikke er hardt så er så tørt at det har løsnet og delt seg til ti forskjellige biter, ordentlig luksus altså! Dette elsker vi jo, hvorfor skulle vi ikke det?


Legg inn din oppgave!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp stil