Forsiden

Emnekatalogen

Søk

Sjanger

Analyse/tolkning (709) Anmeldelse (bok, film...) (634) Artikkel (927) Biografi (262) Dikt (1036) Essay (552) Eventyr (115) Faktaoppgave (374) Fortelling (833) Kåseri (609) Leserinnlegg (119) Novelle (1310) Rapport (621) Referat (173) Resonnerende (204) Sammendrag av pensum (179) Særemne (155) Særoppgave (337) Temaoppgave (1246) Annet (527)

Språk

Bokmål (8053) Engelsk (1612) Fransk (26) Nynorsk (1123) Spansk (11) Tysk (38) Annet (59)
Meny

Du er her: Skole > Øretelefoner

Øretelefoner

Et kåseri om propper i ørene.

Sjanger
Kåseri
Språkform
Bokmål
Lastet opp
02.11.2012
Tema
Humor

Hva er egentlig de pluggene du putter i ørene laget for? De bare er der for at du skal drite i og høre på hva andre sier. Øretelefoner er egentlig bare plugger du putter i ørene for og høre på musikk du har lagret på en liten ting kalt MP3. denne tingen som heter MP3 er egentlig laget for at andre ikke skal kunne gå til en konsert og høre på en sang og få en opplevelse for livet.

 

Folkene som lagde øretelefoner var bare folk som ikke ville høre på hva folk hadde og si. Denne galskapen har tatt over livet vårt og fortsetter og utvikle seg til og inneholde flere sanger. Et eksempel på dette er at man nå kan ha Spotify på mobilen. Dette har ført til at flere og flere uskyldige unge barn blir til drittunger som ikke tenker på andre enn seg selv.

 

Nå er det flere og flere voksne som også blir rammet av disse pluggene. Disse pluggene kalles ikke «plugger» på arbeidsplassen, men de kalles «hørselsvern» som spiller av musikk fra radioen. Disse «verna» har ført til at de voksne bare blir latere. Når de bare kan vri på en liten knapp over hodet brenner de mindre kalorier enn når man må gå helt bort til en radio og vri kanal der. Denne latskapen kalles i dette århundre for «revolusjon».

 

Folk kaller disse «pluggene» for en bra ting, du kan høre på hvilken sang du vil når du kjeder deg og du kan sende all musikk til vennene dine for og bli populær. Hvis du skal høre på musikken du vil blir du latere enn en «slabbedask» som nettopp har våknet. Hvis du sender musikk til vennene dine kan du risikere å sende en sang vennene dine syns høres ut som en skikkelig «spjoink» som en veldig ustemt gitar lager.

 

Hvis du setter på musikken når du er på skolen kan du risikere og miste mobilen eller det de hadde i år 2010 «MP3» som du får igjen fredagen den eller neste uke. Dette har gjort at flere og flere ungdommer blir sure og vil saksøke lærerne. Mange lærere har mistet jobben sin fordi de gjorde det som de har fått beskjed om å gjøre av utdanningsdirektoratet. Alle de åra med jobbing fra videregående går tapt fordi du gjorde som du fikk beskjed om å gjøre. Da må du begynne helt på nytt igjen og gå videregående på for og utdanne deg til en annen jobb.

Legg inn din oppgave!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp stil