Forsiden

Emnekatalogen

Søk

Sjanger

Analyse/tolkning (709) Anmeldelse (bok, film...) (634) Artikkel (927) Biografi (262) Dikt (1036) Essay (552) Eventyr (115) Faktaoppgave (374) Fortelling (833) Kåseri (609) Leserinnlegg (119) Novelle (1310) Rapport (621) Referat (173) Resonnerende (204) Sammendrag av pensum (179) Særemne (155) Særoppgave (337) Temaoppgave (1246) Annet (527)

Språk

Bokmål (8053) Engelsk (1612) Fransk (26) Nynorsk (1123) Spansk (11) Tysk (38) Annet (59)
Meny

Du er her: Skole > Livet etter døden

Livet etter døden

RLE-oppgave om livet etter døden.

Sjanger
Artikkel
Språkform
Bokmål
Lastet opp
10.09.2012
Tema
Verdier

Mange lurer på det med døden og hva som skjer, noen mener at du blir gjenfødt inn i denne verdenen, andre mener at du havner i en eksistens mellom himmel og jord. Nen jeg er ganske positiv på at vi bare kommer til å ligge død under bakken.

 

Skal man tro på det som skjer på for eksempel "Åndenes makt "? Kan det virkelig bevises at det finnes annet liv der ute i universet, det er mange spørsmål, men få svar.

 

Enkelte har opplevd at et "spøkelse" har dukket opp, kanskje det var en spøk fra nabobarna eller var det virkelig et spøkelse, men hva er så et spøkelse. Er det en sjel som ikke får fred eller en demon, men hvis det er en sjel vil det si at det finnes liv etter død, er det en demon så betyr det at det finnes et helvete og dermed også en himmel.

 

Men hvem vet..

 

Mange dokumentarer er laget begrunn av dette temaet, men med dagens tilgang til nett og mediaprogrammer som fks “photoshop” så skulle det ikke være vanskilg å lage et spøkelse og få det til å se ekte ut.

 

Noen personer dør med et smil om munn og strekker ut hendene som om dem vil at noen skal ta dem imot, mend andre har sett forskrekket ut og hatt tydlige frykt tegn i ansiktet, hva så de? Er dette noe som bekrefter påstanden som sier at det finnes noe godt og ondt der ute mellom himmel og jord.

 

Som sagt dette er et tema som ofte får en person til å tenke litt, det har få svar men mange spørsmål. Jeg som sagt tror da ikke på dette.

Legg inn din oppgave!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp stil