Forsiden

Emnekatalogen

Søk

Sjanger

Analyse/tolkning (753) Anmeldelse (bok, film...) (638) Artikkel (952) Biografi (264) Dikt (1040) Essay (571) Eventyr (115) Faktaoppgave (397) Fortelling (843) Kåseri (612) Leserinnlegg (123) Novelle (1334) Rapport (624) Referat (174) Resonnerende (212) Sammendrag av pensum (182) Særemne (161) Særoppgave (348) Temaoppgave (1266) Annet (528)

Språk

Bokmål (8210) Engelsk (1643) Fransk (26) Nynorsk (1150) Spansk (11) Tysk (38) Annet (59)
Meny

Du er her: Skole > Skitten

Skitten

En helt ærlig historie om voldtekt.

Sjanger
Fortelling
Språkform
Bokmål
Lastet opp
08.09.2012


Knærne hans var blodige etter alle gangene han hadde snubla. Posene var alt blitt ødelagte, selv om han bare hadde gått noen hundre meter. Jeg syntes så synd i han. Jeg kunne kjenne eimen av alkohol ett par meter bak han, men brydde meg ikke så mye. Jeg går stille bort til han idet han prøver å reise seg for endte gang. Jeg spør forsiktig om han vil ha hjelp. Han ser på meg med omtåkete øyne, prøver å fokusere på meg. Han takker ja. Jeg tar den ene posen fra han. Han reiser seg opp. Beklager at jeg må gjøre dette. Jeg svarer fort at det ikke gjør noe, skal samme vei uansett. Han går ett par meter foran meg. I posen jeg bærer er det øl, brød og suppe. Klærne hans er møkkete, og håret er fettete. Det kjører biler forbi.

 

Etter noen minutter er vi fremme. Han låser opp døra, og slipper meg inn. Jeg hører låsen kneppe over bak meg, men tenker ikke noe videre over det. Jeg spør hvor jeg skal sette posen. Idet jeg går innover i leiligheta ser jeg hvor møkkete det er. Det ligger gjørme, tobakk og søppel overalt. Han svarer at jeg skal sette de på benken. Jeg setter fra meg posen. I vasken ligger det oppvask med mugne matrester. Han setter fra seg den andre posen ved siden av meg. Jeg står stille, veit ikke hva jeg skal si eller gjøre. Han stiller seg bak meg, unnskylder for alt rotet. Jeg sier det går bra, har sett verre. Han legger armene rundt meg. Eimen av øl, røyk, og noe ukjent siger inn i nesa. Jeg prøver å gå vekk, men han holder hardt.


 

Jeg tar opp mobilen min. Han spør hva jeg skal. Jeg svarer fort at jeg skal se på klokka. Han tar den fra meg, går bort til sofan, og legger den på stuebordet.
«Du trenger ikke den akkurat nå,» jeg ser på ham, nervøs for hva som skjer. Han kommer mot meg igjen. Jeg går til siden. Han tar tak i armen min.
«Det er så lenge siden..» han ser bedende på meg.
«Hva mener du?» jeg har fått en liten anelse, men det kan da ikke stemme.. Han holder hardt i meg med høyrehånda si, og den venstre nærmer seg puppene mine. Jeg vrir meg unna. Vil ikke dette. Han presser meg mot benken, klemmer armen min hardere. Den venstre handa hans går opp til puppa, klemmer den høyre utenpå singleten, så den venstre, før han tar og bretter ned både toppen og BH-en. Jeg tar den høyre armen min foran puppene fort, vil ikke dette. Kan kjenne tårene renne litt.

 

«Ikke gråt, det skal bli så godt for deg,» han drar meg med bortover i gangen. Jeg sier nei, ber han om å stoppe. Det skjer ingenting. Han enser ikke stemmen min. Han kaster meg ned på senga. Både dyne- og putetrekket er flekkete. Han tar av seg klærne fort. Jeg krabber inn mot veggen, vekk fra han. Han tar tak i beina mine. River av meg buksa og trusa. Jeg kan høre meg selv skrike, gråte og be. Han tar tak i toppen og BH-en min, trekker det over hodet på meg. Jeg ligger der, føler meg så ille. Flau, skamfull, såret.. men mest av alt møkkete.

 

Han presser seg inn i meg. Tar på meg overalt. Jeg slutter å gjøre motstand, bare sier nei, ber han om å slutte. Han fortsetter. Knuller meg hardt og grådig. Det gjør så vondt. Jeg hører pusten hans, kan kjenne det like før det går for han. Jeg juger, å sier jeg ikke går på pilla. Han tar hånda foran munnen min, og bunner meg. Han holder seg helt i meg. Jeg kan kjenne det går for han. Merker jeg blir fylt opp av sæden hans. Han legger seg flat over meg, det tar ikke lange tiden før han sovner. Jeg dytter ham forsiktig av meg. Tar ned toppen, og tar med meg buksa og trusa og går ut i gangen. Åpner døra til doen. Jeg går opp i dusjen, og spyler underlivet mitt. Vil fjerne alle spor av han. All skitten. Det går ikke. Jeg tørker meg med ett relativt rent håndkle, og kler stille på meg. Går inn i stua. Idet jeg strekker meg etter mobilen kjenner jeg den lukta igjen. Det ukjente han luktet. Lukten kommer fra noe tobakklignende som ligger løst på bordet. Hasj. Jeg ser meg i speilet som henger i gangen, tørker alle spor av maskara. Går stille bort til utgangsdøra, låser opp, og går til bruket. Later som om ingenting har skjedd. Eneste forskjellen er antall ganger jeg vasker meg. Prøver å skrubbe vekk følelsen av han. All skitten. Det virker ikke.

Legg inn din oppgave!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp stil