Forsiden

Emnekatalogen

Søk

Sjanger

Analyse/tolkning (709) Anmeldelse (bok, film...) (634) Artikkel (927) Biografi (262) Dikt (1036) Essay (552) Eventyr (115) Faktaoppgave (374) Fortelling (833) Kåseri (609) Leserinnlegg (119) Novelle (1310) Rapport (621) Referat (173) Resonnerende (204) Sammendrag av pensum (179) Særemne (155) Særoppgave (337) Temaoppgave (1246) Annet (527)

Språk

Bokmål (8053) Engelsk (1612) Fransk (26) Nynorsk (1123) Spansk (11) Tysk (38) Annet (59)
Meny

Du er her: Skole > Å skrive kåseri

Å skrive kåseri

Et kåseri om å skrive et kåseri.

Sjanger
Kåseri
Språkform
Bokmål
Lastet opp
25.04.2011

Vi er da i begynnelsen på dette skoleåret og får denne oppgaven å skrive et kåseri. (SKREKK!)

 

Jeg satte meg da ned og skulle skrive dette kåseriet da uten og ha noen som helst aning om hva et kåseri gikk ut på og hvordan jeg skulle skrive det. Dette er noe av det vanskeligste jeg har gjort hittil i skoleåret, jeg er ukonsentrert till 1000 og blir distrahert av absolutt alt! Nå har jeg sittet i 2 timer og ikke kommet lenger enn att jeg har funnet fram boken og lest om hva ett kåseri er. Det er noe man skal skrive med ironi og med humor… (som om jeg har noe humor da liksom?).

 

Jaja, jeg skulle nå i hvert fall begynne da… så satt jeg i en time og lurte på hva jeg skulle skrive om og har vært innom både brainstorming og tankekart, men det blir bare verre og verre for min del. Nå er ikke problemet at jeg ikke vet hva jeg kan skrive om, nå er problemet at jeg ikke kan velge…

 

Jeg hadde lite tid på meg så jeg måtte jo begynne da liksom. Men så var problemet hvordan JEG skulle få til å skrive noe med humor og ironi i? jeg har jo liksom aldri hatt noen sans for humor da, og jeg har i hvert fall aldri skrevet det på papir og framført det foran hele klassen…

 

Da ble jeg nå sittende og ikke få till å skrive en eneste liten ting da og klarte ikke å konsentrere meg. Jeg satte på musikk og prøvde å konsentrere meg om det jeg skulle gjøre da, men likevel liksom… når man ENDELIG har begynt å skrive ligger internett der og lokker og distraherer.

 

Når man nå endelig har skrevet ett kåseri da kommer nervøsiteten da, dette skal jo liksom framføres da! Hele skolen sitter og skal høre på, og hvis man driter seg ut vet ALLE det og gjør narr av deg. Dette er tanker som gjør at man blir nervøs, mens læreren maser på og sier: ”dette går så bra vettu. Alle skal jo gjøre dette uansett”. Lærere skjønner ikke hvordan det er, hun står jo liksom hver eneste dag og skravler uten stopp da. Og dessuten får hun ikke karakter og vurdering på det hun sier da.

 

Da sitter man og er kjempe nervøs da og skal skrive ut oppgaven da. Man tenker liksom på att alt blir så mye bedre bare man får det fort overstått da, så kommer gud og skal gni det inn med å øke spenningen litt og få skivemaskinen til å klikke så klart. DET ER STANDARD! Hver gang man skal skrive ut noe viktig streiker skrivemaskinen så man må skrive alt for hånd, og det tar jo lengre tid og flere ark. Man vil liksom ikke risikere en god karakter fordi skrivemaskinen streiker og man leverer for sent da. Så man begynner da å forklare for læreren som ikke tror på en da…

 

Lærer! Her har du et tips, hvis du vil høre kåserier…… skru på radioen.

Legg inn din oppgave!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp stil