Forsiden

Emnekatalogen

Søk

Sjanger

Analyse/tolkning (709) Anmeldelse (bok, film...) (634) Artikkel (927) Biografi (262) Dikt (1036) Essay (552) Eventyr (115) Faktaoppgave (374) Fortelling (833) Kåseri (609) Leserinnlegg (119) Novelle (1310) Rapport (621) Referat (173) Resonnerende (204) Sammendrag av pensum (179) Særemne (155) Særoppgave (337) Temaoppgave (1246) Annet (527)

Språk

Bokmål (8053) Engelsk (1612) Fransk (26) Nynorsk (1123) Spansk (11) Tysk (38) Annet (59)
Meny

Du er her: Skole > Drømmer

Drømmer

Fikk beskjed om å skrive et kåseri om forhold og hva det kan gjøre med drømmer.

Sjanger
Kåseri
Språkform
Bokmål
Lastet opp
15.04.2011
Tema
Sjekking


Kjære BLI FERDIG!

Altså nå har livet mitt nådd toppen av berget jeg liker utsikten men ikke bakken som er den eneste veien ned. For et og halvt år siden bestemte jeg og min kjære at vi skulle gifte oss og flytte inn sammen. Det skulle vise seg å være den beste og eneste beslutningen min siden den tid. Vi jobber i samme firma, begge med kontor jobber. Mitt kontor bare litt mer papir på men det kan jo hende at er pga. at min “pult” kunne satt sammen 4 stykker og så 4 oppe på disse igjen så kunne det ligne på min kone sin. Jaja det er jo bare greit da har jeg jo bare mindre plass å passe på. Før var det morsomt å komme på jobb. Kunne se kjæresten sin mye av arbeidsdagen. Vi møtes før jobb sa hei kysset og fulgte hverandre opp. Husker alle “møtene” oppe på hennes kontor. Hun hadde vertfall vegger og persienner. Fordelen med å gifte seg var jo den at nå har jeg det morsomt hele tiden. Jeg står opp, der er hun jo. Vasker og kler på meg, fortsatt der. Hun bruker en del tid på badet så jeg sitter i bilen og må vente litt på henne, dette hver dag. Det er jo litt kjedelig med tid for seg selv men jeg overlever. Så kjører vi til jobben, da er jo høyre svingene best, får et lite glimt av det skjønne velstelte håret og den vel plasserte nesen. I pausene på jobben spiser vi sammen, lagt merke til at regningen i kantina har blitt større men ikke tallerkenen min. Så drar vi hjemme min bedre to tredjedeler og meg, for å komme hjem til luksus villaen i blokk 3B, etasje 4 på grønland oslo. Ved siden av den veldig hyggelige og pratsomme Irmina fra hviterussland som kom i en strøken Mercedes vito med noen fete gafateip striper.


Legg inn din oppgave!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp stil