Forsiden

Emnekatalogen

Søk

Sjanger

Analyse/tolkning (709) Anmeldelse (bok, film...) (634) Artikkel (927) Biografi (262) Dikt (1036) Essay (552) Eventyr (115) Faktaoppgave (374) Fortelling (833) Kåseri (609) Leserinnlegg (119) Novelle (1310) Rapport (621) Referat (173) Resonnerende (204) Sammendrag av pensum (179) Særemne (155) Særoppgave (337) Temaoppgave (1246) Annet (527)

Språk

Bokmål (8053) Engelsk (1612) Fransk (26) Nynorsk (1123) Spansk (11) Tysk (38) Annet (59)
Meny

Du er her: Skole > Typisk jenter

Typisk jenter

Jenter er egoistiske vesener som tenker for mye på seg selv.

Norsk muntlig fremføring.

Sjanger
Kåseri
Språkform
Bokmål
Lastet opp
27.01.2011

Først vill jeg bare si, at jeg håper virkelig at noen føler seg truffet i denne teksten.

 

En typisk jente er bare helt perfekt, våkner perfekt sminket, har aldri noen problemer og blir elsket av alle og alle. Nei, vent litt… Hvor er ordene som; Bitch, horete, sur og løs. Det er bare noen få av ordene jenter får slengt i trynet hver eneste dag, av gutter eller andre jenter. Noen jenter er dette, men ikke alle. Det er vell bare de bitchye, horete, sure og løse som blir lagt merke til, og da er alle jenter det.

 

En typisk jente, beskrevet av en ”typisk” gutt, ville vært noe som; Dum, bryr seg bare om sminke, egoistiske og klagende. En typisk jente, beskrevet av en jente ville vært; Søt, svak selvtillit, manipulerende og onde.

 

Og dette er sant! Jenter er utspekulerte, egoistiske vesener som tenker for ofte, for mye på seg selv. De har et ”perfekt” behov, alt skal være perfekt, alt fra hvordan sokkene er, til hvor mye stuffing de skal ha i bhen, og selvfølgelig, perfekt trutmunn! Ja, her om dagen tok jeg bussen hjem, og da så jeg tre-fire plantinablånde jenter, med mørk måne, som hadde nærmest støpt inn trutmunnen, mellom all maskaraen og brunkremen. Og de var sikkert ikke eldre enn 12-13. Hva er egentlig vitsen med trutmunn, vell, alle har vell hatt det på bilder enellerannen gang. Men hva er vitsen med og presse puppene og leppene like langt opp i kameraet? Og hva har egentlig skjedd siden førsteklasse med jenter?

 

Jo, jenter forandrer seg mer, og mer, fordi de har et forandringsbehov. I første er de søte, med rosa sekker med små enhjørninger på og glitrende stjærner. Så forandrer de seg bare mer og mer, og finner ut i ca 5-6 klasse at det er en utrolig oppfinnelse som heter sminke, som får fjeset til og se ”naturlig” ut, fordi da er det naturlig og ha blåe øyelokk, kallrosa kinn og lilla lepper. Men ja, så begynner de på ungdomskolen, og finner ut at det er noe som også heter røyk og øl, og blir visst dritings hele helga, og i tiende ser de ser helt gale ut, de har nemmelig flisete hår, etter altfor mange ganger gjennom en varm rettetang, de har tyve lag med maskara og jeg har veldig lite anelse hvor mye brunkrem de bruker. Men det er nok, nok til og drukne en person hvis du gir en, en klem.  Mange har også missfarget hår og har halvveis brystene ute av bhen sin. Jeg blir redd hvis jeg ser slike førsteklassinger.

 

De fleste jenter påstår at en homofil gutt er en jentes beste venn. Vell, ærlig talt, da skjønner jeg veldig godt hvorfor det ikke er mange homofile, når de må ha en gnålete, overparfymert, sytende og klagende, vandrende brunkrem klatt på slep heletiden. Det er ikke rart at mange venter til etter ungdomskolen med å komme ut av skapet, for det er der jenter nemmelig er verst, på ungdomsskolen. Klagende over mensen, og hvor forferdelig man ser ut, at foreldrene er strenge når dem sier at du ikke får lov til å dra på en fest, der det bare er attenåringer, fire timer unna, og ingen du kjenner. Stakkars jenter.

 

Et sted du finner jenter, i alle ”grupper”, er på nettet. Med blogger, nettby, facebook og twitte. Dette er internettsider, som jenter skriver dårlige grammatiske setninger, bruker rare forkortelser. Som hva gjør du blir til Hva gjør du min utrolige pene og nydelige bestevenn som jeg elsker? Og svaret blir til= jeg gjør ikke noe, søta, jeg bare ser på de utrolig pene bildene av deg, duda bbf4evr? Der jenter er mest aktive er vell på blogg, det er et sted der du skal skrive, eller snakke om alt det ”utrolig” spennende som skjedde, eller hvordan du gikk kledd på skolen. Utrolig spennende! Mange driver med videoblogg, en typisk jente på videoblogg ville nemmelig vært sånn; Heeeeiaaaa bloggeen, I dag så var jeg liksom på skolen, liksom. Og jeg sa lizzm bare; Hei! Og alle bare; HALLO! Og jeg bare; OMG. Og alle bare var helt liksom; OMFreakingG. Og jeg var liksom bare; What’s up? Og alle sammen var liksom bare helt; DU HAR LIKSOM IKKE SMINKE PÅ DEG, LIZZZMMM. OG JEG VAR BARE LIKSOM BARE HELT; …. Ja dere skjønner poenget mitt? Ut av internett mobbing, kommer også pysiskmobbing.

 

Alle jenter vet hva pysiskmobbing er, men siden det er noen blåndiner her, som har byttet ut det lille de hadde av hjernekapasitet med brunkrem og hårfarge, så kan jeg forklare det. Det er at jenter buker mer stygge blikk, som bare den du sender dem til merker, anonyme meldinger og baksnakking. Dette er jenter helt forferdelig grusomme på. Det finnes ikke en eneste, ikke en, jente som aldri han baksnakket en annen.

 

Jeg spurte en venn hvordan den personen ville beskrive en jente, og svaret kom veldig fort; Jenter er uintelligente vesener som ikke tenker på noe annet enn sminke, ja, bortsett fra noen ytterst få. De få vil jeg gjerne møte.

 

Selv om jeg står her oppe og snakker dritt om jenter, betyr ikke det at jeg har noe ekstremt noe i mot dem, eller. Neida, men selv om jeg snakker om jenter som jeg ikke var en selv, så er det egentlig bare for å gjøre det lettere for meg. For det er egentlig lettere å snakke om jenter som om du ikke var en av dem. Men, dessverre er jeg en jente, og sånn må jeg nok være.

Legg inn din oppgave!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp stil