Forsiden

Emnekatalogen

Søk

Sjanger

Analyse/tolkning (709) Anmeldelse (bok, film...) (634) Artikkel (927) Biografi (262) Dikt (1036) Essay (552) Eventyr (115) Faktaoppgave (374) Fortelling (833) Kåseri (609) Leserinnlegg (119) Novelle (1310) Rapport (621) Referat (173) Resonnerende (204) Sammendrag av pensum (179) Særemne (155) Særoppgave (337) Temaoppgave (1246) Annet (527)

Språk

Bokmål (8053) Engelsk (1612) Fransk (26) Nynorsk (1123) Spansk (11) Tysk (38) Annet (59)
Meny

Du er her: Skole > Menn og biler

Menn og biler

Kåseri om menns lidenskapelige forhold til biler.

Sjanger
Kåseri
Språkform
Bokmål
Lastet opp
23.11.2010


”Sjekk den fete bilen a! Den var sykt rå, eller hva syns dua?” Nei, hva skal jeg egentlig si ” kul den ” sa jeg . Men sannheten var at jeg brydde meg svært så lite hvordan bilen til Markus så ut etter det korte oppholdet på bilverkstedet til onkelen hans. Men det var nok bare meg som hadde de tankene, for blikket til kameraten min, minnet meg om to runde klinker kuler. Vi var på vei til fest hos venninna mi, atten år ble hun, men det så allerede ut som om jeg bare kunne sende en SMS om at vi kom for seint. Magnus hadde gått ut av bilen for å se på det fullkomne kunstverket på fire hjul, som etter min mening ikke var noe overveldende.

 

Nei, det er vel ikke noe nytt at menn og biler passer som plommen i egget. Gjennom det siste århundre har menn bestandig sett på bilen som sin andre kone. Bilen blir pleid og pusset på, gnikket og vokset, det er på en måte ingen grenser for hvor mye bilen skal bli passet på,  til tider får den mer en hans virkelige kone. Felgene skal helst være av den nyeste typen på markedet, og lakken skal være ripefri og blank. Og Fra dagen mannen blir atten, er alt over og ut. da blir nærmest all tid brukt opp til stell på bilen, denne SMS’en blir da ikke særlig sjelden ” sorry, kan ikke komme, måtte mekke på bilen litt, og tror det tar litt lenger tid en planlagt ” hvor kjipt er det ikke å få den meldingen når man har planlagt noe, og hvor mange ganger skal man høre den, har bilen blitt den nye vennen og nå?


Legg inn din oppgave!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp stil