Forsiden

Emnekatalogen

Søk

Sjanger

Analyse/tolkning (709) Anmeldelse (bok, film...) (634) Artikkel (927) Biografi (262) Dikt (1036) Essay (552) Eventyr (115) Faktaoppgave (374) Fortelling (833) Kåseri (610) Leserinnlegg (119) Novelle (1310) Rapport (621) Referat (173) Resonnerende (204) Sammendrag av pensum (179) Særemne (155) Særoppgave (337) Temaoppgave (1246) Annet (527)

Språk

Bokmål (8054) Engelsk (1612) Fransk (26) Nynorsk (1123) Spansk (11) Tysk (38) Annet (59)
Meny

Du er her: Skole > Innvandringspolitikken

Innvandringspolitikken

Humor med overdrivelser.

Sjanger
Kåseri
Språkform
Bokmål
Lastet opp
01.09.2010

På syttitallet startet vel innvandringen eller invaderingen som jeg ville kalt det, hvor sirka to hundre tusen pakistanere kom til Norge, kanskje ikke så rart når de hørte om oljen nesten før vi gjorde det. Siden har det bare strømmet på, og om loven sier nei, skiller de seg bare fra alle konene sine der nede og finner en ny dame i Norge for å få oppholdstillatelse. Og ja, jeg forstår dem vel godt, det å oppleve nyttårssaften hver eneste dag, hvor en kusine alltid forsvinner må være slitsomt i lengden.

 

Så har vi det her med media, de fokuserer bare på de negative sidene med utlendingene, men hva med de positive som for eksempel dopet, hiv/aidsen som de tar med inn i landet. Jeg tror grunnen til at media bare skriver om de negative sidene er vel for at det ikke er noen positive. For det er jo ikke noe rart, hver gang det kommer en kurder inn i et kjøpesenter så løper alle til overvåkingskameraet. Og når kassedamen for tiende gang blir skjelt ut av en pakistaner fordi brødprisen på first price har gått opp fra 4,90 til 5,90. Ja, de begynner til og med å prute i dagligvaredisken som om vi skulle vært på loppemarkede med en flyktningsleir i ørkenen.

 

Interessant å se hvordan de drar med seg den skitne kulturen opp til Norge, som en gang var ren og hvit. Vel, vel, man kan vel ikke gjøre annet enn å akseptere når regjeringen ikke gjøre noe i frykt for at familien deres ender opp som hakkemat på Bislett kebab. Ja, kan vel ikke si jeg er beskjeden dersom jeg sier at de tar seg til rette. Det verste er når de kommer med trailere som er fulle av hiv infiserte kvinner uten oppholdstillatelse som til og med tar seg betalt for å smitte andre. De er ikke lite grådig heller, kommer du inn i butikken deres og bare spør etter en pose så blir du skjelt ut og fortalt at ingenting er gratis i denne verden. Men, men, vi får vel noe tilbake, ja arbeidskraft(for de som gidder), skal vel ikke blande meg i om de juler opp kona si, så lenge de dukker opp på jobb klokken sju hver dag.

 

Hvordan har egentlig utvikling verdt, jo folk har blitt mer skeptisk og mindre godtroende enn før, og hver gang vi ser en neger så løper de i frykt for å bli ranet eller voldtatt. Ja, for de som kommer, oppfører seg som dyr i en jungel, de tar det de har lyst på uten å kunne lese barnehage pensum på norsk. De eneste ordene de har lært er, gratis og masse banning. I stedet for å sende barna i barnehagen så tar de heller barna sine med på sine ”jobber”. Lærer dem yrke hvordan man pruter, selger dop og alle andre kriminelle ting. Nå er det ikke lenge siden Hitler gjorde en god jobb og tok bort litt av disse dyrene, men de har vist lært fra den gang og produserer ti – talls med nye egg hver. Mens vi nordmenn nøyer oss med to eller tre, så har de en grense på minimum ti i håp om å ta over verden en gang. Da blir det vel sånn som de kristne holdt på i vikingtiden, der du enten konverterer til islam ellers havner du i kebaben sammen men Stoltenberg og co.

 

Det er en grunn til at de ikke har jobb, ja ikke bare at man kan få lønn uten å jobbe, men også fordi ingen tør å ansette dem. Med en gang de får muligheten, så tømmer alt jobben er god for og gir det til andre for å fostre nye dyr. Russland ser ut som å ha lært fra sist gang, da de gikk mot nazismen til å lage flere høyre ekstremistiske grupper. Hvis bare Norge kunne lært en gang de og, men det er så mange av dem og de er farlige, skulle tatt dem mens vi hadde sjansen. I stedet blir det vi som må stå i bussen for at de skal ha sitteplass.

Legg inn din oppgave!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp stil