Forsiden

Emnekatalogen

Søk

Sjanger

Analyse/tolkning (709) Anmeldelse (bok, film...) (634) Artikkel (927) Biografi (262) Dikt (1036) Essay (552) Eventyr (115) Faktaoppgave (374) Fortelling (833) Kåseri (610) Leserinnlegg (119) Novelle (1310) Rapport (621) Referat (173) Resonnerende (204) Sammendrag av pensum (179) Særemne (155) Særoppgave (337) Temaoppgave (1246) Annet (527)

Språk

Bokmål (8054) Engelsk (1612) Fransk (26) Nynorsk (1123) Spansk (11) Tysk (38) Annet (59)
Meny

Du er her: Skole > Prosjekt Fluesopp

Prosjekt Fluesopp

En novelle jeg skrev da vi fikk beskjed i skolen om å skrive om temaet "Ung og annerledes".

Sjanger
Novelle
Språkform
Bokmål
Lastet opp
21.08.2010


Våte, kyssbare lepper nærmet seg ansiktet hans. Skulle han kysse denne jenta og? Han trakk seg først litt tilbake, som en nærsynt mann som slet med å tyde skriften i avisa. Det som nå var et par sekunder må ha virket som tre minutter for jenta som var bak de store leppene. Han sukket, litt for høyt, og håpet på at hun ikke hadde hørt det, før han lente seg fram og møtte nesa hennes. Spiss og hard. Det gjorde vondt. Et mislykket kyss, men hun så fornøyd ut for at det i det hele tatt holdt på å skje noe. Faktisk så strålte hun så sterkt at det nesten blendet han. Han brukte det som en indre unnskyldning for å snu seg bort fra henne.

 

”Du er fantastisk,” ropte hun entusiastisk til bakhodet hans. ”Jo, jeg har jo en god hårdag i dag,” sa han, og angret så snart det glapp ut av munnen. Burde han ikke vise mer glede for henne enn for sitt eget hår? Men så hadde han jo et ganske så flott hår. Det stod til resten; Den tettsittende mørkeblå jeansen, de rutete vansene og beltet som holdt den marinestripede V-neck genseren godt ned i buksa. Det var nok disse detaljene som gjorde jentene så interesserte. Og det var kanskje derfor dette var den tredje daten Henrik hadde vært på i løpet av de siste to ukene. Alle gode ting er tre, var setningen som ga han mot til å prøve enda en gang. Men den tredje gangen var ikke mer givende enn de to andre, og heller ikke mer givende enn de fem han hadde hatt i de to ukene før. Gjett om han kom til å få høre det i morgen på skolen.


Legg inn din oppgave!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp stil