Forsiden

Emnekatalogen

Søk

Sjanger

Analyse/tolkning (753) Anmeldelse (bok, film...) (638) Artikkel (952) Biografi (264) Dikt (1040) Essay (571) Eventyr (115) Faktaoppgave (397) Fortelling (843) Kåseri (612) Leserinnlegg (123) Novelle (1334) Rapport (624) Referat (174) Resonnerende (212) Sammendrag av pensum (182) Særemne (161) Særoppgave (348) Temaoppgave (1266) Annet (528)

Språk

Bokmål (8210) Engelsk (1643) Fransk (26) Nynorsk (1150) Spansk (11) Tysk (38) Annet (59)
Meny

Du er her: Skole > Voldtekten

Voldtekten

En 16 år gammel jente som opplever å bli voldtatt av sin storebror. Kort og enkel stil.

Sjanger
Fortelling
Språkform
Bokmål
Lastet opp
14.01.2010

Filmen var ferdig og nå var sengen next, la seg ned og ventet på sin bror og beste venn! En arm over skuldrene ett kyss på kinnet var alltid godt å få før man skulle legge seg! Du forventer ikke noe spesielt skal skje på en så rolig kveld, men plutselig blir hun vridd til siden og hennes bror er over henne! Hun er i sjokk, alt skjedde plutselig så fort hva skjer? Hånden hans går opp under bhen hennes og maserer hennes bryster, etter ett minutt eller to går hånden nedover mot trusen hennes! Han begynner å fingre henne og plutselig dra han trusen ned på knærne hennes og kjører pikken sin inni henne. Hun klarer ikke gjøre noe annet enn å begynne å gråte av smerten og sviket! Alt rundt henne blir som en mørk tunell hun vet ikke hvor hun skal gå for at det hele skal ta slutt. Var det virkelig broren som gjorde dette? Den hun alltid hadde snakket med om alt og som hadde vært hennes aller beste venn? Hvordan kunne han?

 

Han tok henne hardt, hun kjente hun fikk vondt i skrittet, men klarte ikke si noe, klarte ikke rope ut nei som hun ville ha gjort. Når han er ferdig med sitt legger han seg inntil den nakne kroppen hennes og tar tissen sin mellom beina hennes, hun ble kvalm og klarte ikke gjøre noe annet enn å klemme bena sammen! ’’Det må du ikke gjøre, det kan være vondt’’ sier han til henne, men hun var så redd, og viste ikke hva mer som kom til å skje med henne, at hun ikke klarte å reagere på noen annet måte, han trakk seg tilbake og la seg til å sove!

 

Hun kravlet seg ut av sengen for å komme seg på toalettet! Hun var våt nedover lårene og følte seg så skitten og ekkel, det gjorde vont å tisse, når hun satt på doen klarte hun ikke gjøre noe annet en å gråte, alt var så uekte, hun klarte ikke å oppfatte at hun hadde blitt voldtatt! Alt hun bare håpet på var at noen skulle vekke henne fra dette marerittet, men det var det ingen som gjorde! Ingen som bråvekket henne fra ett mareritt og sa at alt ville bli bra igjen Ingen! For det ville det ikke, ikke med det første!

 

Hvordan takler man en incest situasjon? I hennes tifelle sa hun det ikke til noen, hun holdt det inne å gjorde alt hun kunne for at ingen skulle få vite det, hun fortsatte å gå til broren og latet som om ingenting hadde skjedd, tenk om foreldrene hennes hadde funnet ut om det, de ville sikkert trodd at hun løy eller blitt sur på henne siden hun aldri hadde ropt stopp, men hun hadde ikke gjort det heller, bare vridd kroppen å grått, kanskje han trodde det var greit da?  Kanskje han trodde hun likte det siden hun ikke hadde gitt klarere beskjed? Så egentlig var det jo hennes feil, hun hadde jo gått rundt i undertøy i leiligheten hans så hun kunne jo forstå at det kunne bli litt for mye for han.

 

Måneder gikk hun taklet ikke skolen på grunn av ting som ødela hennes hverdag som angst og depresjoner så mesteparten av tiden tilbrakte hun i stallen uten at foreldrene viste det, plutselig ble hun og moren innkalt til foreldremøte, hun kjente klumpen i halsen og læreren fortalte alt om det store fraværet! ’’Taper’’ var noe moren kalte henne for, hun ville jo fullføre skolen men klarte det bare ikke! Skulkingen fortsatte og hun ble verre og verre i psyken, det gikk bare flere og flere måneder og ingen voldtekter hadde kommer enda. Hun fikk seg ny hest, 17mai var passert og det så ut som det var det første og siste overgrepet hun skulle oppleve, hun tenkte at det kom til å gå greit nå siden hun ikke hadde opplevd noe igjen. Hun reiste beruset ut til sin kjære bror slik at ikke hennes mor og far skulle merke noe om at hun hadde drukket, for da hadde det blitt bråk! Ser litt film sammen så gjør hun seg klar for natten.

 

Hun sitter der med undertøy en pysjbukse og en topp som strekker seg ned til lårene hennes, plutselig kommer hennes kjære bror bort til henne, han hiver henne bakover i sengen og holder hennes armer fast han river av seg buksen og slenger beltet sitt i veggen, han begynner å dra av henne klærne og nå er helvete løst igjen! Han kjører seg inni henne som om det var hans kropp han lekte og eksperimenterte med , han tok tissen sin mot hennes munn og ba hun suge han, men da hun nektet ble han ikke så blid! Det ble en tøff og lang natt for den lille jenta!

 

Noen måneder etter, kanskje en eller to, drikker hun for å roe ned sin slitne og ødelagte kropp, Hun var blitt mer redd for og reiste hjem til broren nå, og noen av hennes søsken hadde begynt å få misstanke, hennes ene søster ga henne beskjed om å heller komme hjem til henne enn å reise til broren. På en måte ble hun glad for det, for da ville hun ikke oppleve flere overgrep men hun var redd for hvordan hennes bror ville reagere på dette! Så hun reiser hjem til sin søster og legger seg i sengen, det begynner p bli sent og plutselig får hun flash back! Livredd for at søsteren skal merke noe kjørte munnen hennes sitt eget løp ’’Du hadde rett hele tiden jeg har blitt voldtatt av han’’ Søsteren hennes ble i sjokk og mange tåret rant nedover hennes vakre skinn. Hennes mor og far ble ringt mange tårer rente og mange hjerter ble knust full støtte fra familien anmeldte hun det til politiet. Alt hun venter på nå er rettsaken, der hun må stå, og fortelle vær minste detalj av hendelsen, og ikke minst se sin brors ansikt etter hun hadde fortalt hendelsen videre men hun vil takle det, det må hun bare men livet vil aldri bli det samme igjen! Aldri!

Legg inn din oppgave!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp stil